• Windows10 procoa-Globale het gebieds online activering fqc-08922 van de Vergunningssticker
  • Windows10 procoa-Globale het gebieds online activering fqc-08922 van de Vergunningssticker
Windows10 procoa-Globale het gebieds online activering fqc-08922 van de Vergunningssticker

Windows10 procoa-Globale het gebieds online activering fqc-08922 van de Vergunningssticker

Productdetails:

Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: win10 beroeps

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: oembox
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen: 9000pcs/week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

naam: Windows10 procoa-Vergunningssticker Activering: Ja
Toepassing: Desktop/Laptop Materia: Mutil-taal
Garantie: Leven Versie: coa
status: Op voorraad
Hoog licht:

de sleutel van het de ondernemingsproduct van de venstersserver 2008 r2

,

winst 7 professionele productsleutel met 32 bits

Productomschrijving

Windows10 procoa-Globale het gebieds online activering fqc-08922 van de Vergunningssticker

Vensters 10 Huis versus Vensters 10 Pro:

Wat hebben zij in gemeenschappelijk?

Voor de meerderheid van gebruikers zullen de verschillen tussen Vensters 10 Huis en Pro te verwaarlozen zijn, aangezien allebei vrij veel alles verstrekken zij voor elke dag gegevensverwerking vereisen. De belangrijkste verschillen beïnvloeden bedrijfsgebruikers.
Alle versies van Vensters 10 komen met Cortana, de virtuele medewerker van Microsoft, die kalenderingangen maken, dictee nemen, toepassingen en lokale dossiers openen, het Web kan zoeken, en richtingen, allen van spraakopdrachten op uw PC geven. Deze eigenschap vrij zeer belangrijk kon in de toekomst, aangezien Microsoft onlangs de aanstaande versie van Cortana apps voor Android en iOS telefoons heeft aangekondigd, naast de volledige integratie worden het op Windows Phone geniet van. U kunt hier lezen hoe te om Cortana in Vensters 10 te gebruiken.
Microsoft-Randbrowser is ook beschikbaar op beide versies. Deze onderbreking van Internet Explorer is interesserend één, en de Rand heeft zeker genoeg eigenschappen om tot het een waardige tegenstander aan Chrome, Firefox, en Opera te maken. Het nieuwe aanbieden komt volledig met online gestript onderaan Lezingswijze aan declutterartikelen, een Instapaper/een de Lezingslijst van de Zakstijl voor besparingsartikelen u geen tijd om daar en dan, plus de capaciteit hebt te lezen om webpagina's te annoteren en te delen. Voor meer informatiecontrole uit onze gids voor hoe te om Randbrowser in Vensters 10 te gebruiken
Aangezien de Vensters zijn reis in een aanrakings compatibele toekomst voortzet, heeft Microsoft tot sommige significante aanpassingen aan het gebruikersinterface op zowel Huis en Pro gemaakt. Gegaan is de overbearing en oft verwarrende aanraking-eerste lay-out van Windows 8, die in plaats daarvan met een moderne opbrengst op de Windows 7-Desktop wordt vervangen. Dit betekent niet de aanraking erachter is verlaten; in plaats daarvan kunnen de Vensters het type van hardware nu ontdekken u gebruikt en de aangewezen interface aanbiedt. Deze eigenschap wordt genoemd Continuum en zou de nieuwe Vensters verre aantrekkelijker aan de meerderheid van gebruikers moeten maken, de meesten van wie geen touchscreen laptop of Vensterstablet bezitten.
Een welkome toevoeging aan Vensters 10 is een volledig geïntegreerde versie van Virtuele bureaubladen. Deze eigenschap is rond in afgelopen herhalingen van Vensters geweest, maar altijd vereiste extra software om het gaand te krijgen. Nu zult u verschillende werkruimten op uw PC kunnen gemakkelijk dankzij tot stand brengen zeer een nieuwe Taakweergaveoptie. U kunt ook slepen en open toepassingen laten vallen die op verschillende Desktops, het gehele proces vlot, snel, en eenvoudig maken. Om meer over deze nuttige eigenschap te leren gelezen ons hoe te om Virtuele bureaubladen in Vensters 10 te gebruiken gids.
De andere belangrijkste verbetering aan Vensters die van zowel Huis kunnen worden gevonden en Pro is dat van universele apps. Dit idee is eenvoudige, waarin om het even welke universele app u van de Windows Store koopt zal werken aan om het even welk van uw apparaten, zijn zij PC, tablet, telefoon, of zelfs het Xbox One. U kunt lezen ons hoe te om Universele App in Vensters 10 op voor nadere informatie te gebruiken hoe deze nieuwe apps werkelijk werken.Pls las blelow alvorens te kopen:

1. Gelieve ervoor te zorgen uw systeem aan de min vereisten voldoet om besturingssystemen met 64 bits in werking te stellen - als uw systeem enige kern cpu is, is dit niet voor u
2. Dit is Gloednieuwe, Ongebruikte Vensters 10 Professionele DVD met 64 bits (zoals voorgesteld), volledig met een Gloednieuwe, Ongebruikte Echte Sleutel van de Vergunningscoa Sticker.
3. DVDs met 64 bits omvatte de volledige taal van version.pack en CD-: Engels.
4. Dit installatiepakket zal werken aan om het even welke PC of Laptop die aan de minimumvereisten voldoen (de Bewerker met 64 bits/drijft hard ruimte & genoeg geheugen)
5. Goedkeurend passen meer soorten COA voor u aan indien nodig, verstrekken goede kwaliteit en kortingssoftwareverkoop. Wij zijn uw beste chooice voor microsoft de leverancier van de nutssoftware, grafische de softwarefabriek van , Microsoft-vensters en bureausoftware op verkoop.
6. Wij hebben ook Vensters 10 de pro Spaanse/Poolse taalversie van fessional Engelse Franse Korea/. Als u wilt kopen, gelieve ons nu te contacteren.

Notice1: U kunt dit voor nieuwe installaties, verbeteringen gebruiken en 10 reparaties winnen.
Notice2: U kunt niet van XP of Uitzicht bevorderen. U zult Nieuwe installatie moeten doen
Notice3: U kunt van Vensters 10 Schoon geen huis bevorderen - installeer wordt vereist

wij hebben in voorraad:

vensterscomputersysteem:

Microsoft Office-Toepassing:

vensters 10 prooem Engels/Frans /Italian/ met 64 bits het Spaans

De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2016

vensters het 10 pro Kleinhandelsengels met 64 bits

Het Huis en de Zaken van Office 2016 voor MAC

vensters 8,1 prooem Engels/Frans /Polish met 64 bits

De standaard Kleinhandelsversie van Office 2016/

vensters het 8,1 pro Kleinhandelsengels met 64 bits

De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2013

vensters 7 prooem Engels met 64 bits/Frans/Pools/het Italiaans

De Standaarddvd kleinhandelsversie van Office 2013

vensters het 7 pro Kleinhandelsengels met 64 bits

scheid 2008/datacentrum van r2/2012/r2/retailbox


Windows10 procoa-Globale het gebieds online activering fqc-08922 van de Vergunningssticker 0

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Windows10 procoa-Globale het gebieds online activering fqc-08922 van de Vergunningssticker kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.