Shenzhen Hanhai Qianda Industrial Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Shenzhen Hanhai Qianda Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Hanhai Qianda Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Hanhai Qianda Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Hanhai Qianda Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Verkoper
Merken: Microsoft
Aantal werknemers: 90~100
Jaarlijkse omzet: 500-600
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Sinds 2006, industrieel Co. van Hanhai, is Ltd begaan in het verstrekken van de hoogste kwaliteitsproducten en de de dienstoplossingen om onze klanten te helpen hun zaken beheren en kweken.  Ons doel is onze klanten te helpen nieuwe manieren vinden om hun zaken opnieuw te definiëren door de nuttigste oplossing aan groothandelsprijzen te verstrekken.

 

Kan Hanhai industrieel Co., Ltd, een bedrijf u wederzijds vertrouwen aanbieden.

In de afgelopen jaren, is onze klantenbasis, en de waardevolste die schat snel gegroeid die wij zijn het vertrouwen gehad hebben in onze tevreden klanten wordt gevestigd. Met Han Hai, krijgt u bewezen softwareoplossingen van een bewezen bedrijf. Wij zijn erkende Reseller Op de toegevoegde waarde van Microsoft, Microsoft-Overheid & Onderwijsreseller, Academische Reseller van Microsoft, en Microsoft-OEM Systeembouwer. Wij specialiseren ons in hard om te verkrijgen of beëindigde bedrijfssoftware.

   

U Trust Our Company en Prijs, leveren wij, waarborgen!

Wij moedigen u aan om prijzen, de diensten, evenals producten te vergelijken. Alle punten die wij worden gesteund door onze 100%-tevredenheidswaarborg hebben gedragen. De bespreking aan ons of herziet onze productlijst en ziet hoe wij een betrouwbare softwareoplossing kunnen verstrekken om de efficiency en de rentabiliteit van uw zaken te verbeteren!

   

Laatste maar niet de minst, zetten wij WEDERZIJDS VERTROUWEN vóór lage prijs!

 

De afgelopen jaren, zijn onze klanten snel van over de hele wereld gegroeid, en ons doel is het vertrouwen en de tevredenheid die wij met onze klanten hebben gebouwd. Hier zult u aangenaam verrast worden om een verklaarde softwareoplossing te krijgen

Geschiedenis

Sinds 2006, industrieel Co. van Hanhai, is Ltd begaan in het verstrekken van de hoogste kwaliteitsproducten en de de dienstoplossingen om onze klanten te helpen hun zaken beheren en kweken.  Ons doel is onze klanten te helpen nieuwe manieren vinden om hun zaken opnieuw te definiëren door de nuttigste oplossing aan groothandelsprijzen te verstrekken.

Dienst

Onze Verplichting

HanHai bespaart u geld op belangrijke merksoftware. Wij werken hard voor onze klanten om de beste prijzen en de beste dienst op een brede waaier van softwareoplossingen, van netwerkbeveiliging aan huisvermaak te leveren.

 

Onze Dienst
HanHai voor onze verplichting aan ethische bedrijfspraktijken en gedrag door BBB wordt erkend die. Elk van onze software en hardwareproducten zijn gewaarborgd vergunning gegeven en wettelijk. Wij behandelen onze klanten met eerbied en waarderen hun aan de gang zijnde verhouding met ons, die de uitstekende klantendienst en reactie verlenen. Wij taxeren hoogst onze klanten terugkoppelen, en onmiddellijk behandelen om het even welke kwesties van de klantendienst.

 

Eerlijkheidsbedrijf

Wij lopen in eerlijkheid, bedrieg nooit klanten. De klanten zijn onze goden, bieden wij altijd de beste dienst voor hen aan.

 

Garantie

Onze software is originele sleutel, 100% kan de activering .we levengarantie aanbieden.

 

Ons Team

China Shenzhen Hanhai Qianda Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Hanhai Qianda Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1