• Bureau 2016 van Retailbox van Microsoft Office het Professionele 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + 3.0 USB flitsaandrijving
  • Bureau 2016 van Retailbox van Microsoft Office het Professionele 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + 3.0 USB flitsaandrijving
Bureau 2016 van Retailbox van Microsoft Office het Professionele 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + 3.0 USB flitsaandrijving

Bureau 2016 van Retailbox van Microsoft Office het Professionele 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + 3.0 USB flitsaandrijving

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico/Duitsland/ect
Merknaam: Microsoft
Certificering: No
Modelnummer: bureau 2016 beroeps

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Prijs: contact us
Verpakking Details: Retail-pakket
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen: 500000PCS/Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Media: Usb Flash Taal: Engels
Garantie: Het levenstijd na activering Pakket: Kleinhandelspak
Hoog licht:

microsoft bureau 2016 pro plus

,

microsoft bureauberoeps plus 2016

Productomschrijving

Bureau 2016 van Retailbox van Microsoft Office het Professionele 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + 3.0 USB flitsaandrijving

Microsoft Office-Professional 2016 Retailbox Office 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + USB-flashstation 3,0

BESCHRIJVING

Dit is een Gloednieuw en ongebruikt punt. U koopt een Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met de activeringssleutel voor 1 user/1-slechts PC. Dit zal met Office Professional Plus 2016 komen. Dit is geschikte manier om op Desktops en laptops te installeren die geen optische aandrijving hebben.

 

Eigenschappen


Word
Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen, en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

 

Excel
Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, en Opbouwfunctie voor formules om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.

 

OneNote
Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat.

 

 

Kan ik dit op mijn Apple Mac-Computer of Linux-computer gebruiken?

Nr, dit is voor slechts PC. Dit zal niet werken aan enig die Bureauproduct voor Apple-computers wordt ontworpen. Momenteel, is er geen Microsoft Office-Product voor Linux-computers.

******************************************************************************************

Komt dit met sleutel of COA-Sticker kaarden?

Nr, u krijgt dezelfde kleinhandelsproductcode alsof u direct een digitale download van de Microsoft-website kocht. Zo geen Zeer belangrijke Kaart of COA worden verscheept. Enkel als Microsoft, zult u een e-mailbericht met uw Productcode krijgen.

*****************************************************************************************

Is het 8GB-inbegrepen USB-station een Microsoft-USB-station?

Nr, als Microsoft biedt geen installatieusb-station voor dit product aan. Als toegevoegde bonus, en voor uw gemak, omvatten wij een 3de partijusb-station om de installatie te voltooien.

******************************************************************************************

Vereisten
Vereiste Bewerker
1 Gigahertz (Ghz) of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2
Vereist Besturingssysteem
Windows 7 of recenter, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012
Vereist Geheugen
1 GB RAM (met 32 bits); 2 GB RAM (met 64 bits)
Vereiste Harde schijfruimte
3.0 beschikbare de schijfruimte van GB
Vereiste Vertoning
resolutie 1280 x 800
Grafiek
De versnelling van de grafiekhardware vereist een DirectX 10 grafiekkaart.
Multi-aanraking
Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Nochtans, zijn al eigenschappen en de functionaliteit altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de nieuwe aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8 of later worden geoptimaliseerd.
Extra Systeemvereisten
Internet-de functionaliteit vereist een Internetverbinding.
Vereiste Microsoft-account.
 
installatie en FAQ
 
Na aankoop, kunt u Bureau in www.office.com/myaccount installeren. Voor meer informatie, zie FAQ.

 

Bureau 2016 van Retailbox van Microsoft Office het Professionele 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + 3.0 USB flitsaandrijving 0Bureau 2016 van Retailbox van Microsoft Office het Professionele 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + 3.0 USB flitsaandrijving 1

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Bureau 2016 van Retailbox van Microsoft Office het Professionele 2016 pro plus Sleutel/Vergunning + 3.0 USB flitsaandrijving kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.