Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenDe Norm van de venstersserver 2012 R2

Echte Windows Server 2012 Datacenteroem Vergunnings Kleinhandelsversie met 64 bits

Echte Windows Server 2012 Datacenteroem Vergunnings Kleinhandelsversie met 64 bits

  • Genuine Windows Server 2012 Datacenter 64 Bit OEM License Retail Version
  • Genuine Windows Server 2012 Datacenter 64 Bit OEM License Retail Version
 • Genuine Windows Server 2012 Datacenter 64 Bit OEM License Retail Version

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: Microsoft
  Modelnummer: datacenter van 2012

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5-delige
  Verpakking Details: Retailbox
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 50000pcs/Week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Media: met 64 bits Voorwaarde: Nieuwe
  Taal: Engels DELIVEY TIJD: 1-2 dagen
  Plattform: Vensters

  Echte Windows Server 2012 Datacenteroem Vergunnings Kleinhandelsversie met 64 bits

  Eigenschappen

  Zie ook: Eigenschappen nieuw aan Windows 8

  Installatieopties

  In tegenstelling tot zijn voorganger, kan de Windows Server 2012 tussen „Server Core“ en „Server met een GUI“ installatieopties zonder een volledige nieuwe installatie schakelen. De Server Core - een optie met een opdrachtregelinterface slechts - is nu de geadviseerde configuratie. Er is ook een derde installatieoptie die sommige GUI-elementen zoals MMC en Serverbeheer om toestaat te lopen of, maar zonder de normale Desktop, shell programma's zoals Verkenner in gebreke te blijven. [13]

  Gebruikersinterface

  Het Serverbeheer is herontworpen met een nadruk bij het verlichten van beheer van veelvoudige servers. [18] het besturingssysteem, zoals Windows 8, gebruikt het op metro-Gebaseerde gebruikersinterface tenzij geïnstalleerd in Server Corewijze. [19] de Windows Store is beschikbaar in deze versie van Vensters maar is niet standaard geïnstalleerd. [20] de Windows PowerShell in deze versie heeft meer dan 2300 commandlets, in vergelijking met rond 200 in Windows Server 2008 R2. [21]

  Scalability

  De Windows Server 2012 steunt de volgende maximumhardwarespecificaties. [35] [48] de Windows Server 2012 verbetert over zijn voorgangerwindows server 2008 R2:

  Specificatie Windows Server 2012 Windows Server 2008 R2
  Fysieke bewerkers[a] 64 64
  Logische bewerkers
  wanneer hyper-V onbruikbaar wordt gemaakt
  640 256
  Logische bewerkers
  wanneer hyper-V wordt toegelaten
  320[B] 64
  Geheugen 4 TB 2 TB
  Failoverclusterknopen (in om het even welke enige cluster) 64 16
   

  Nota's:

   

  1 . Is op Windows Server 2008 R2 en 2012 Datacenter en slechts van toepassing Windows Server 2012 Standard. Andere uitgaven steunen minder.
  2. Elke gevirtualiseerde verdeling, met inbegrip van de gastheer zelf, kan tot 64 bewerkers gebruiken. [50]
  3. Elke vergunning van Windows Server 2012 Standard of Datacenter staat tot twee bewerkerspaanders toe. Elke vergunning van Windows Server 2012 Standard staat tot twee virtuele instanties van Windows Server 2012 Standard op die fysieke server toe. Als meer virtuele instanties van Windows Server 2012 Standard nodig zijn, staat elke extra vergunning van Windows Server 2012 tot twee meer virtuele instanties van Windows Server 2012 Standard toe, alhoewel de fysieke server zelf voldoende vergunningen voor zijn telling van de bewerkerspaander kan hebben. Omdat de Windows Server 2012 Datacenter geen grens op het aantal virtuele instanties per vergunning gegeven server heeft, slechts genoeg geeft voor de fysieke server vergunning zijn nodig voor om het even welk aantal virtuele instanties van Windows Server 2012 Datacenter. Als het aantal bewerkerspaanders of virtuele instanties een oneven aantal is, is het aantal vereiste vergunningen hetzelfde als het volgende gelijke aantal. Bijvoorbeeld, zou een enig-bewerker-spaanderserver nog 1 vergunning, hetzelfde vereisen alsof de server twee-bewerker-spaander was en een vijf-bewerker-spaander server 3 vergunningen, hetzelfde zou vereisen alsof de server zes-bewerker-spaander was, en als 15 virtuele instanties van Windows Server 2012 Standard op één server nodig zijn, zijn 8 vergunningen van Windows Server 2012, die tot 16 virtuele instanties kunnen behandelen, nodig (veronderstellend, in dit voorbeeld, dat de telling van de bewerkerspaander geen 16 overschrijdt).
  4. Voor de Norm en Datacenter-uitgaven, moet elk gebruiker of apparaat die tot de software toegang hebben een vergunning toegewezen (CAL) hebben van de cliënttoegang (of per-gebruiker of per-apparaat), zodat kunnen er niet meer gelijktijdige gebruikers zijn dan het aantal cliënt-toegang vergunningen, behalve maximaal 2 gelijktijdige gebruikers zuiver om de serversoftware te beheren, of voor het runnen van virtualisatie of Webwerkbelasting. De Extern bureaublad-services vereisen extra CAL afzonderlijk van voornoemde CAL.
  5. Als het aantal fysieke bewerkers in een bepaalde server onder 64 die is, wordt de grens door de hoeveelheid vergunningen bepaald aan die server worden toegewezen. In dat geval dat, kan het aantal fysieke bewerkers niet het aantal vergunningen tweemaal overschrijden aan de server worden toegewezen.

   

  Echte Windows Server 2012 Datacenteroem Vergunnings Kleinhandelsversie met 64 bits

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)