Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenDe Norm van de venstersserver 2012 R2

De Windows Server 2012r2 standard COA met 64 bits van de computer Online Activering met Productcode

De Windows Server 2012r2 standard COA met 64 bits van de computer Online Activering met Productcode

  • Computer Online Activation Windows Server 2012 R2 Standard 64bit COA With Product Key
  • Computer Online Activation Windows Server 2012 R2 Standard 64bit COA With Product Key
 • Computer Online Activation Windows Server 2012 R2 Standard 64bit COA With Product Key

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: sever2012 standard retail pack
  Modelnummer: Gloednieuwe

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10pcs
  Prijs: Contact us
  Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T/T, de Western Union, Geldgram
  Levering vermogen: 10000pcs/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Activering: computer online Ondersteuning: scheid software
  PUNTEN: scheid de norm van 2012 Oorsprong van plaats: gemaakt in de V.S.
  Garantie: Leven

  De Uitgave van het Windows Server 2012r2 standard
   
  met 64 bits/cpu 2
   
  Omvat originele verpakking, DVD en vergunning met 64 bits/COA met productcode
   
   

  Overeenkomstig Microsoft-verlenen van vergunningen, BRENGEN het herstelmedium, OEM de media en media in de war die Microsoft-software bevatten moeten als deel van een volledig pakket worden opnieuw verdeeld dat de media, de originele computerhardware bevat waarmee de software en het overeenkomstige COA-etiket werd verdeeld.

  Overeenkomstig het bovengenoemde beleid, is dit een verkoop van volledig pakket dat de originele media DVD en originele hardware omvat (servercomputersysteem dat originele motherboard bevat).

   

  De OEM/Reinstalldisks/mar Software - Herstelmedium, OEM media en BRENGT media in de war die Microsoft-software bevatten moet als deel van een volledig pakket worden opnieuw verdeeld dat de media, de originele computerhardware bevat waarmee de software en het overeenkomstige COA-etiket werd verdeeld.

  Overeenkomstig het bovengenoemde beleid dat, is dit een verkoop van software samen met het originele serversysteem wordt gebundeld. Dit punt is ook niet bedoeld voor gebruik door algemene consumenten.

  De server is beschikbaar, maar opgelegd, zoals zulke het geen componenten behalve beschadigde motherboard bevat, beschikbaar om via benoeming of extra portlasten te verzamelen ben van toepassing, als u wenst om het te ontvangen. Tevreden om ons voor meer informatie te contacteren als u dit wenst.

   

   

   
  Windows Server 2012 Standard R2 met 64 bits
  Windows Server-de bevoegdheden veel van grootste datacentres van de werelden, laat kleine ondernemingen rond de wereld toe, en levert waarde binnen aan organisaties van elke mogelijke omvang - tussen. Voortbouwend op deze erfenis, definieert de Windows Server 2012 de categorie opnieuw, leverend honderden nieuwe eigenschappen en verhogingen overspannend virtualisatie, voorzien van een netwerk, opslag, gebruikerservaring, wolk gegevens verwerkend, automatisering, en meer.
   
  Simpel gezegd, helpt de Windows Server 2012 u uw IT verrichtingen omzetten om kosten te drukken en een geheel nieuw niveau van bedrijfswaarde te leveren.
  Zowel Norm als Datacentre-verstrekken de uitgaven dezelfde reeks eigenschappen; het enige ding dat de uitgaven onderscheidt is het aantal Virtuele Machines (VMs).
  Een standaarduitgavenvergunning zal u om aan twee VMs op maximaal twee die bewerkers (behoudens de VM gebruiksrechten in het de Rechtendocument van het Productgebruik worden geschetst) het recht geven te lanceren. Een Datacentre-uitgavenvergunning zal u het recht geven om een onbeperkt aantal VMs op maximaal twee bewerkers in werking te stellen. Alle eigenschappen die in de Datacentre-uitgave beschikbaar zijn zijn ook beschikbaar in de Standaarduitgave, met inbegrip van hoge beschikbaarheidseigenschappen als zich failover het groeperen. Het enige verschil tussen de twee uitgaven zal virtualisatierechten zijn.

   

  Ontkenning: De de Distributieovereenkomst van Microsoft voor Systeembouwers geeft op dat de de softwarepakken van de systeembouwer niet bedoeld voor distributie zijn om - gebruikers tenzij het eind - gebruikers te beëindigen handelen als systeembouwers door hun eigen PCs te assembleren. Een „systeembouwer“ is iedereen wie assembleert, opnieuw samenbrengt of software op een nieuw of gebruikt computersysteem installeert.

   

  Certificaat van echtheid INBEGREPEN (COA).

  Wij verstrekken diepgaande technische ondersteuning voor het onvermogen of de onervarenheid van de koper en geen kennis om het gekochte materiaal te installeren en te gebruiken

  Q: Wat is OEM Software?

  A: OEM bedoelt „Origineel Materiaalfabrikant“. OEM de software wordt verkocht rechtstreeks aan de computers fabrikant, of voor de kleinere systeemintegrators en knutselaars van de systeembouwer voor „kloon“ of geen-naamcomputers verdeeld (om te beëindigen - gebruiker als u). OEM de versies komen met slechts een elektronisch hulphandboek, dat aan de software of een klein krijgen-begonnen handboek ingebouwd is. De software zelf bevat dezelfde programma's die de Kleinhandelsvakje versie, behalve de Kleinhandelsvakje versie normaal met een klein gedrukt handboek & met buitensporig kleinhandelsvakje komt. Naast, OEM de Software niet de inbegrepen steun van technologie van Microsoft vrije aangezien het voor gebruiker met diepgaande kennis aandachtig is om besturingssysteem te installeren. OEM Microsoft de software omvat een COA, die een een Certificaat van echtheidetiket of sticker van de fabrikant, plus zeer belangrijke code voor u is om binnen tijdens installatie te sluiten, en voor uw te activeren systeem/met Microsoft registed om Windows Update zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Player 11 te ontvangen, etc.

   

   

  De Windows Server 2012r2 standard COA met 64 bits van de computer Online Activering met ProductcodeDe Windows Server 2012r2 standard COA met 64 bits van de computer Online Activering met Productcode

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)