Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenMicrosoft Windows 10 Prosoftware

3.0 USB X Microsoft Windows 10 Proproductcode met 64 bits, OEM Vensters 10 Kleinhandelsdoos

3.0 USB X Microsoft Windows 10 Proproductcode met 64 bits, OEM Vensters 10 Kleinhandelsdoos

  • 3.0 USB X Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit Product Key , OEM Windows 10 Retail Box
  • 3.0 USB X Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit Product Key , OEM Windows 10 Retail Box
  • 3.0 USB X Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit Product Key , OEM Windows 10 Retail Box
 • 3.0 USB X Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit Product Key , OEM Windows 10 Retail Box

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: De V.S. Puerto Rico
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: NO
  Modelnummer: Gloednieuwe

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Prijs: Contact us
  Verpakking Details: -Doos
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T/T, de Western Union, Geldgram
  Levering vermogen: 10000pcs/month
  Gedetailleerde productomschrijving
  PUNTEN: win10 proretailbox gegevens: 3.0 USB-Flitsaandrijving
  Garantie: levensduur Vergunning: OEM sleutel
  Activering: 100% online activering

   

  3.0 USB X Microsoft Windows 10 Proproductcode met 64 bits, OEM Vensters 10 Kleinhandelsdoos

   

  Systeemvereisten:

   1 1 GHz bewerker of sneller.
   2 1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor 64 bits.
   3 Tot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte.
   4 beeldschermresolutie 800 x 600 of hoger.
   5 DirectX® 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
   6 Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn).
   7 Microsoft-account die voor sommige eigenschappen wordt vereist
   8 Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware
   9 Enige PC voor enige vergunning

   

  Vensters 10 Productcodes 100% het Werk Seriële toetsenapparaten online activering met 64 bits

  Vensters 10 is nu het populairste besturingssysteem geworden van de wereld aangezien 350 miljoen gebruikers van vensters 10 tot op heden niet verkeerd zijn. Vensters 10 werden vrijgegeven in 29 Juli, 2015 en het komt met grote nieuwe eigenschappen die u dingen laten snel en gemakkelijk doen.

  Wat maakt Vensters 10 Uniek?


  Het beste venstersbesturingssysteem brengt u de meest innovatieve hulpmiddelen en de veiligheidseigenschappen die niet alleen uw apparaat veilig zullen maken maar ook laat u toe om uw dagelijkse taak op meest creatieve en productieve manier uit te voeren. Vensters 10 gebruikt en combineert sommige koele eigenschappen van vensters 7 en vensters 8 die het maken van andere Microsoft-Besturingssystemen duidelijk uitkomen.

  In een zeer korte periode heeft vensters 10 bekwaam om de aandacht te vangen van vele volkeren met inbegrip van IT beroeps, zakenman, en personeel met betrekking tot verschillende gebieden. Alvorens de officiële lancering van vensters 10 Microsoft ook Technische voorproef van Vensters 10 heeft vrijgegeven om technologie-deskundige en IT beroeps aan te trekken.

  Hoe te om Vensters 10 te downloaden


  Als u reeds echte versie van vensters 7 of vensters 8 toen zijn vrij gebruikt om uw oudere versie van vensters aan vensters 10 te bevorderen. Microsoft staat u toe ook om ISO-afbeeldingsbestand van vensters te downloaden 10 32 beetjes en 64 beetjes die door media verwezenlijkingshulpmiddel worden gedownload.
  Venster 10 Productcodesseriële toetsenapparaten:
  van premieeigenschappen van vensters 10 te profiteren hebt u altijd een productcode of een periodieke sleutel nodig om uw exemplaar van vensters 10 te activeren. Als u echte versie van vensters 7 en 8 toen gebruikt kunt u verbetering aan vensters 10 bevrijden. Er is verscheidene sleutel van de plaatsen online verstrekkende activering voor vensters maar de meesten van hen werken niet.
  Vandaag wij uit vondst en gaand hebben met u vensters delen 10 productcodes, periodieke sleutels die gewaarborgd zijn om 100% te werken. U kunt bijna alle versies van vensters 10 activeren gebruikend onze hieronder verstrekte activeringssleutel. Met deze sleutel kunt u vensters 10 Home Premium, Professionele Vensters 10 en Uiteindelijke Vensters 10 activeren.

   

  Installeer Vensters 10 van een USB-flashstation

   

  - Selecteer uw taal, tijd, en toetsenbordvoorkeur
  - Ga productcode in
  - Installatietype: Douane: Installeer slechts Vensters (geavanceerd)
  - Verwijder alle verdelingen (dit schrapt al uw gegevens!) en creeer nieuwe om Vensters te installeren

   

  Huisvriend maar Vers

  Vensters 10 Pro brengt de beste eigenschappen van Windows 7 en Windows 8 bijeen. Het menu Start is achter en combineert dat met live-tegels u bijgewerkt te houden. Vensters 10 kenmerkt gloednieuwe apps zoals Post, Foto's, Kaarten, Groef, Films & TV. OneDrive laat u al uw informatie in de wolk houden zodat kunt u tot het op om het even welke Vensters 10 gemakkelijk toegang hebben apparaat.

   

  Geen Nieuwe Nodig Hardware

  Vensters 10 Pro heeft minimale systeemvereisten die het gemakkelijk maken om op uw huidige computer te installeren. Als uw computer Windows 7 of Windows 8 dan in werking stelt kunt u Vensters 10 gemakkelijk installeren. De automatische veiligheidsupdates houden u bijgewerkt en beschermd.

   

  De echte OEM Globale OEM van het Vergunningsproduct Zeer belangrijke flits met 32 bits/met 64 bits van de levenwaarborg 3.0USB


  Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt. Vensters 10 komt met Microsoft-Rand, nagelnieuwe browser die wordt gebouwd om u een betere Webervaring te geven. Write2 of de typenota's direct over webpagina's en delen hen met anderen, lezen online artikelen vrij van afleiding, en bewaren uw favoriet leest voor recentere toegang. En met toegelaten Cortana3, u onmiddellijke toegang tot zeer belangrijke actie-als makende reserves of het lezen krijgt overzicht-zonder de pagina te verlaten u op bent. Breek op zijn plaats tot gemakkelijk vier apps en zie alle open taken in één enkele mening. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project wilt groeperen. Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan alle apparaten te kijken. Voor 2 apparaten in-1, kan het uw scherm worden geoptimaliseerd om met aanraking of toetsenbord en muis te werken.


  Gloednieuw: Dit product omvat gloednieuwe ongebruikte Vensters 10 Professionele wettige echte CD-Sleutel die kan worden gebruikt om Vensters 10 te activeren Beroeps in om het even welk gebied. Zodra geactiveerd, zal de sleutel aan uw motherboard binden en zal nooit verlopen. Dit product omvat ook toegang tot het volledige officiële installatiepakket voor Vensters 10 Beroeps, samen met een volledige reeks installatieinstructies.

  3.0 USB X Microsoft Windows 10 Proproductcode met 64 bits, OEM Vensters 10 Kleinhandelsdoos
   

  3.0 USB X Microsoft Windows 10 Proproductcode met 64 bits, OEM Vensters 10 Kleinhandelsdoos

   

  Om het even welke rente, pls contacteert met ons 

   

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: HAILAN

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)