Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenDe Norm van de venstersserver 2012 R2

Microsoft Windows-Server met 64 bits 2012 R2 Hoofdzaak Volledige Kleinhandelsdoos

Microsoft Windows-Server met 64 bits 2012 R2 Hoofdzaak Volledige Kleinhandelsdoos

  • 64 Bit microsoft windows server 2012 r2 essentials Full Retail Box
  • 64 Bit microsoft windows server 2012 r2 essentials Full Retail Box
  • 64 Bit microsoft windows server 2012 r2 essentials Full Retail Box
 • 64 Bit microsoft windows server 2012 r2 essentials Full Retail Box

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: USA/Hongkong/Singapore/Purto Rico/Ierland
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: ORIGINAL MICROSOFT
  Modelnummer: Gloednieuwe

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 30pcs
  Prijs: contact us
  Verpakking Details: -Doos
  Levertijd: 2 het werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 1000000 PCs per week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Versie: Kleinhandelspcak Media: met 32 bits
  Activering: Ja Garantie: Het LEVENStijd voor activeringspunt
  Taal: Engels (Facultatief) Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)

  Microsoft Windows-Server 2012 R2 Hoofdzaak, Kleinhandels de Server 2012 Kleinhandelsdoos met 64 bits, Volledige van Doosvensters

  Microsoft Windows-Server met 64 bits 2012 R2 Hoofdzaak Volledige Kleinhandelsdoos

   

  Dit is gloednieuw, fabriek verzegeld pakket van Microsoft Windows-Server 2012 R2 Hoofdzaak met 64 bits. Het is de volledige kleinhandelsversie--NIET Academisch, OEM, niet voor Wederverkoop, Proef, Promotie, of Verbetering. Dit is precies wat u belangrijke detailhandels en online verkopers zou inkopen. Microsoft SKU is G3S-00587.

  Beschrijving: De ideale server voor kleine onderneming, Venstersserver 2012 R2 Hoofdzaak vereenvoudigt de integratie van facultatieve op wolk-gebaseerde toepassingen en de diensten zoals Microsoft Office 365 en Azuurblauwe Vensters. Venstersserver 2012 R2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren u aan IT doorbrengt.

  Integreer de wolkendiensten
  Wanneer geïntegreerd met Bureau 365, kunt u uw gebruikersrekeningen tot stand brengen zodra in Venstersserver 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn tussen Hoofdzaakserver en Bureau 365 de dienst worden gesynchroniseerd zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of op wolk-gebaseerde middelen toegang hebben dat. De integratie met Vensters Azuurblauwe Steun vult uw lokale serversteunen met de op wolk-gebaseerde dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite gegevenscentrum opslaat.

  Bescherm uw gegevens
  De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve op wolk-gebaseerde reservediensten, zoals Vensters Azuurblauwe Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke die PC te lopen aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een oudere harde schijfaandrijving zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Dossiergeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Vensters worden beschermd 8 cliënten, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd. 

  Servervirtualisatie
  Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. Venstersserver 2012 R2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.

  Verleen veilige verre toegang
  Venstersserver 2012 R2 Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor verre toegang, met inbegrip van Verre Webtoegang (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, cliëntcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Vensters 8 en Vensters 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte administratieve taken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.

   

  Aandacht:

  1. Wij verstrekken computersoftware, bureausoftware, systeemsoftware.
   
  2.  Wij verstrekken hoogte - kwaliteit, lage prijs, hoge de dienstproducten. 
  3.  Als de kwaliteit van twijfel PCs kan kopen 1 een poging, zult u vinden dit een goed product is.
  4. Al onze software 100% echte sleutel kan zijn actived.

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)