• Norm 2012 Engelse 1pk Oem van R2 X64 2cpu/2vm van Windows Server van de Originalevergunning
  • Norm 2012 Engelse 1pk Oem van R2 X64 2cpu/2vm van Windows Server van de Originalevergunning
Norm 2012 Engelse 1pk Oem van R2 X64 2cpu/2vm van Windows Server van de Originalevergunning

Norm 2012 Engelse 1pk Oem van R2 X64 2cpu/2vm van Windows Server van de Originalevergunning

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Hongkong/Singapore/Purto Rico/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: server 2012 R2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: oembox
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 80000pcs/week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Versie: OEM/Retail Taal: Engels
Media: met 32 bits/met 64 bits gebruikers: 5 CALS
Garantie: Het LEVENStijd voor activeringspunt DELIVEY TIJD: 1-2 dagen
Hoog licht:

microsoft server 2012 r2 datacenter

,

vensters 2012 r2-oem

Productomschrijving

VERGUNNING ORIGINALE WINDOWS SERVER STD 2012 ENGELSE 1PK OEM van R2 x64 2CPU/2VM

Specificaties:

Harde Aandrijvingsmin Ruimte 32 GB
Min RAM-Grootte 512 MB
Platform Vensters UPC 885370627954
MPN P7305966
Vergunningshoeveelheid 5cals
Vergunningscategorie Zaken-aan-consument
Media dvd-ROM met 64 bits

Windows Server-de bevoegdheden veel van grootste datacentres van de werelden, laat kleine ondernemingen rond de wereld toe, en levert waarde binnen aan organisaties van elke mogelijke omvang - tussen. Voortbouwend op deze erfenis, definieert de Windows Server 2012 de categorie opnieuw, leverend honderden nieuwe eigenschappen en verhogingen overspannend virtualisatie, voorzien van een netwerk, opslag, gebruikerservaring, wolk gegevens verwerkend, automatisering, en meer. Simpel gezegd, helpt de Windows Server 2012 u uw IT verrichtingen omzetten om kosten te drukken en een geheel nieuw niveau van bedrijfswaarde te leveren. Zowel Norm als Datacentre-verstrekken de uitgaven dezelfde reeks eigenschappen; het enige ding dat de uitgaven onderscheidt is het aantal Virtuele Machines (VMs). Een standaarduitgavenvergunning zal u om aan twee VMs op maximaal twee die bewerkers (behoudens de VM gebruiksrechten in het de Rechtendocument van het Productgebruik worden geschetst) het recht geven te lanceren. Een Datacentre-uitgavenvergunning zal u het recht geven om een onbeperkt aantal VMs op maximaal twee bewerkers in werking te stellen. Alle eigenschappen die in de Datacentre-uitgave beschikbaar zijn zijn ook beschikbaar in de Standaarduitgave, met inbegrip van hoge beschikbaarheidseigenschappen als zich failover het groeperen. Het enige verschil tussen de twee uitgaven zal virtualisatierechten zijn.

Veranderingen van Windows Server 2012

Microsoft heeft de volgende die veranderingen bevestigd door Windows Server 2012 R2 worden geïntroduceerd:
Geautomatiseerde Tiering: De Opslagruimten slaan het vaakst betreden dossiers op snelste fysieke media op
Deduplication voor VHD: Vermindert de bergruimte voor VHD-dossiers met grotendeels gelijkaardige inhoud door de gelijkaardige inhoud slechts eenmaal op te slaan
Windows PowerShell v4, die nu een Gewenste eigenschap van de Configuratie(dsc) van de Staat omvat
Geïntegreerde Office 365-steun (Hoofdzaakuitgave)
Gebruikersinterfaceveranderingen van Vensters 8,1, met inbegrip van zichtbare Startknop.
Op uefi-gebaseerde virtuele machines
Verbeteringen van bestuurdersmededingers aan synthetische hardwarebestuurders om erfenissteun te minimaliseren
Snellere VM plaatsing (ongeveer de helft van de tijd)
Internet Information Services 8,5: De steun voor registreren aan Event Tracing for Windows en de capaciteit om eender welk vragen/reactiekopballen te registreren. Om scalability te verbeteren, als IIS met 100 of meer websites wordt gevormd, standaard zal het automatisch geen van hen beginnen. Naast dit, is een optie nieuwe van de „Nutteloos Werkproces pagina-uit“ configuratie toegevoegd aan groepen van toepassingen om Vensters aan het proces pagina-uit te instrueren als het voor de nutteloze time-outperiode nutteloos is geweest (standaard, 20 minuten).
Server Message Block: Prestaties en logboekregistratie de kwaliteitsverbeteringen, steun voor Livemigratie hyper-V over SMB, bandbreedteprioritization beheer, en de capaciteit om SMB 1,0 te verwijderen steun.
Windows Deployment Services: Steun voor het leiden WDS via PowerShell.
Windows Defender is beschikbaar in een Server Coreinstallatie, en is geïnstalleerd en standaard toegelaten.
IP-adresbeheer (IPAM): Breidde zich uit om op rol-gebaseerd toegangsbeheer te steunen, die voor controle met fijne korrels toestaan waarover de gebruikers configuraties voor DHCP-reserves, werkingsgebied, IP-adresblokken, DNS bronrecords, enz. of kunnen ruilen. Bovendien, kan IPAM met System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 integreren om IP beleid over zowel fysiek als virtuele omgevingen gecoördineerd te hebben. De IPAM-database kan in een SQL Serverinstantie in plaats van Vensters Interne Database worden opgeslagen.
Het groepsbeleid heeft een nieuw „Beleidsgeheim voorgeheugen“ plaatsend dat domein-aangesloten bij machines toestaat om een exemplaar van de montages van het groepsbeleid op de cliëntmachine en, afhankelijk van de snelheid van toegang tot de domeincontroller op te slaan, die te gebruiken in starttijd in plaats van het wachten op de beleidsmontages aan download. Dit kan starttijden op machines verbeteren die van het bedrijfsnetwerk losgemaakt zijn. De nieuwe montages van het Groepsbeleid zijn toegevoegd aan dekkings nieuwe eigenschappen in Vensters 8,1 en Internet Explorer 11, zoals machtigings/onbruikbaar makende SPDY/3-steun, het vormen de lay-outs van het beginscherm, en het ontdekken van telefoonaantallen in webpagina's.
TLS-de steun wordt uitgebreid om RFC 5077 te steunen, „de Zittingshervatten van Transport Layer Security (TLS) zonder server-Zijstaat“, die prestaties van long-running TLS-Beveiligde verbindingen verbetert die wegens zittingsafloop moeten opnieuw aansluiten.
Hyper-v de rol en de beheerconsole hyper-V worden toegevoegd aan de Hoofdzaakuitgave.

Norm 2012 Engelse 1pk Oem van R2 X64 2cpu/2vm van Windows Server van de Originalevergunning 0

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Norm 2012 Engelse 1pk Oem van R2 X64 2cpu/2vm van Windows Server van de Originalevergunning kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.