• Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V
  • Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V
Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V

Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore
Merknaam: Microsoft
Certificering: sever2012 R2 standard
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Prijs: Contact us
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: T/T, de Western Union, Geldgram
Levering vermogen: 10000pcs/month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Pakkettaal: scheid 2012 Engelse R2/Duitsland Activering: DVD-installatieprogramma COA
PN#: P73-06165 Vergunning: 100% werkend voor leven
gebruikers: 2CPU/2VM 5 CALS
Hoog licht:

microsoft server 2012 r2 datacenter

,

vensters 2012 r2-oem

Productomschrijving

Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V

Open OEM van het Windows Server 2012r2 standard Pak

 

Details:

Harde Aandrijvingsmin Ruimte: 32 GB
Min RAM-Grootte: 512 MB
Peripheral interfaceapparaten: 1024 x 768 monitorresolutie, dvd-ROM, Internetverbinding, Toetsenbord, Muis of compatibel apparaat, SVGA-monitor
Platformvensters UPC 885370627954
MPN P7305966
Vergunningshoeveelheid 5 Cal/s
De zaken-aan-Consument van de vergunningscategorie
Media: dvd-ROM met 64 bits

 

Het Windows Server 2012r2 standard is een flexibele, krachtige, en gemakkelijk te gebruiken serveroplossing. Of uw bedrijf een kleine onderneming of een grote onderneming is, kan de Norm van Windows Server R2 2012 u helpen betrekken optimaliseert uw zaken.

 

Het Windows Server 2012r2 standard laat u toe om uw on-premisesoplossingen met de wolk zonder te mengen moet re-ingenieursinfrastructuur, systeembeheersing, of toepassingen. Het biedt klanten scalable, dynamische, en multitenant-bewuste wolkeninfrastructuur aan die gebruikers helpt over-gebouw verbinden. Dientengevolge, kan IT aan bedrijfsbehoeften met grotere behendigheid en efficiency antwoorden, en het mobiele aantal arbeidskrachten kan vrijwel toegang hebben tot gepersonaliseerde werkomgevingen van anywher

 

Specificaties:

 

Integreer de wolkendiensten Wanneer geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts tot stand brengen zodra in Windows Server 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn gesynchroniseerd tussen de Hoofdzaakserver en de Office 365-dienst zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of cloud- middelen toegang hebben. De integratie met Windows Azure-Steun vult uw lokale serversteunen met de cloud- dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite datacentrum opslaat.
Bescherm uw gegevens De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve cloud- reservediensten, zoals Windows Azure-Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke die PC te lopen aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een ouder hardeschijfstation zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Windows 8-cliënten worden beschermd, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd.
Servervirtualisatie Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.
Verstrek veilige externe toegang venstersserver 2012 R2-Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor externe toegang, met inbegrip van Ver Web Access (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, clientcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte beheertaken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.
Wolk-geoptimaliseerd De ondernemingen volgen vandaag snel een hybride aanpak over privé en openbaar cloud gegevensverwerking. De Windows Server 2012 Standard is ideaal voor licht gevirtualiseerde milieu's die naar wolk, geen kwestie vorderen waar u op uw weg aan de wolk bent
 

Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V 0Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V 1

Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V 2

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Microsoft-venstersserver 2012 r2-norm 64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2V kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.