• Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak
  • Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak
  • Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak
Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak

Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore
Merknaam: Microsoft
Certificering: sever2012 R2 standard
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Prijs: Contact us
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: T/T, de Western Union, Geldgram
Levering vermogen: 10000pcs/month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Pakket: scheid 2012 R2-oem pak Toepassing: Globale Gebiedsactivering
Activering: DVD-installatieprogramma COA Vergunning: 100% werkend voor leven
gebruikers: 5 CALS
Hoog licht:

microsoft server 2012 r2 datacenter

,

microsoft venstersserver 2012 r2 hoofdzaak

Productomschrijving

Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak

Echte het R2 Standardoem van de venstersserver 2012

 

 

Het Windows Server 2012r2 standard is een flexibele, krachtige, en gemakkelijk te gebruiken serveroplossing. Of uw bedrijf een kleine onderneming of een grote onderneming is, kan de Norm van Windows Server R2 2012 u helpen betrekken optimaliseert uw zaken.

 

Het Windows Server 2012r2 standard laat u toe om uw on-premisesoplossingen met de wolk zonder te mengen moet re-ingenieursinfrastructuur, systeembeheersing, of toepassingen. Het biedt klanten scalable, dynamische, en multitenant-bewuste wolkeninfrastructuur aan die gebruikers helpt over-gebouw verbinden. Dientengevolge, kan IT aan bedrijfsbehoeften met grotere behendigheid en efficiency antwoorden, en het mobiele aantal arbeidskrachten kan vrijwel overal toegang hebben tot gepersonaliseerde werkomgevingen van.

 

Specificaties:

 

Integreer de wolkendiensten Wanneer geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts tot stand brengen zodra in Windows Server 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn gesynchroniseerd tussen de Hoofdzaakserver en de Office 365-dienst zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of cloud- middelen toegang hebben. De integratie met Windows Azure-Steun vult uw lokale serversteunen met de cloud- dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite datacentrum opslaat.
Bescherm uw gegevens De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve cloud- reservediensten, zoals Windows Azure-Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke die PC te lopen aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een ouder hardeschijfstation zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Windows 8-cliënten worden beschermd, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd.
Servervirtualisatie Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.
Verstrek veilige externe toegang venstersserver 2012 R2-Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor externe toegang, met inbegrip van Ver Web Access (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, clientcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte beheertaken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.
Wolk-geoptimaliseerd De ondernemingen volgen vandaag snel een hybride aanpak over privé en openbaar cloud gegevensverwerking. De Windows Server 2012 Standard is ideaal voor licht gevirtualiseerde milieu's die naar wolk, geen kwestie vorderen waar u op uw weg aan de wolk bent
 
 „Origineel Materiaalfabrikant“. OEM de software wordt verkocht rechtstreeks aan de computers fabrikant, of voor de kleinere systeemintegrators en knutselaars van de systeembouwer voor „kloon“ of geen-naamcomputers verdeeld (om te beëindigen - gebruiker als u). OEM de versies komen met slechts een elektronisch hulphandboek, dat aan de software of een klein krijgen-begonnen handboek ingebouwd is. De software zelf bevat dezelfde programma's die de Kleinhandelsvakje versie, behalve de Kleinhandelsvakje versie normaal met een klein gedrukt handboek & met buitensporig kleinhandelsvakje komt. Naast, OEM de Software niet de inbegrepen steun van technologie van Microsoft vrije aangezien het voor gebruiker met diepgaande kennis aandachtig is om besturingssysteem te installeren. OEM Microsoft de software omvat een COA, die een een Certificaat van echtheidetiket of sticker van de fabrikant, plus zeer belangrijke code voor u is om binnen tijdens installatie te sluiten, en voor uw te activeren systeem/met Microsoft registed om Windows Update zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Player 11 te ontvangen, etc.

 

 

· Besturingssysteem: Het x64-beetje van het Microsoft Windows Server 2012r2 standard

· Taal: Engels

· Vergunningstype: Vergunning

· Distributiemedia/Methode: Dvd-ROM

· Vergunning Qty: 2 extra bewerkers

· Vergunning die de prijs vaststellen van: OEI

· Verlenen van vergunningen Details: 64 bits

 

Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak 0Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak 1

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Standaard Engelse de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos 1PK DVD 2CPU van R2 X64/2VM-OEM pak kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.