• Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS
  • Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS
  • Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS
Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS

Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore
Merknaam: Microsoft
Certificering: sever2012 r2 oem pack
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Prijs: Contact us
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: T/T, de Western Union, Geldgram
Levering vermogen: 10000pcs/month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Activering: computer online Ondersteuning: scheid software
Versie: scheid 2012 R2 Oorsprong van plaats: gemaakt in de V.S.
Hoog licht:

microsoft server 2012 r2 datacenter

,

microsoft venstersserver 2012 r2 hoofdzaak

Productomschrijving

Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS

 
Windows Server 2012 Standard R2 met 64 bits
Windows Server-de bevoegdheden veel van grootste datacentres van de werelden, laat kleine ondernemingen rond de wereld toe, en levert waarde binnen aan organisaties van elke mogelijke omvang - tussen. Voortbouwend op deze erfenis, definieert de Windows Server 2012 de categorie opnieuw, leverend honderden nieuwe eigenschappen en verhogingen overspannend virtualisatie, voorzien van een netwerk, opslag, gebruikerservaring, wolk gegevens verwerkend, automatisering, en meer.
 
Simpel gezegd, helpt de Windows Server 2012 u uw IT verrichtingen omzetten om kosten te drukken en een geheel nieuw niveau van bedrijfswaarde te leveren.
Zowel Norm als Datacentre-verstrekken de uitgaven dezelfde reeks eigenschappen; het enige ding dat de uitgaven onderscheidt is het aantal Virtuele Machines (VMs).
Een standaarduitgavenvergunning zal u om aan twee VMs op maximaal twee die bewerkers (behoudens de VM gebruiksrechten in het de Rechtendocument van het Productgebruik worden geschetst) het recht geven te lanceren. Een Datacentre-uitgavenvergunning zal u het recht geven om een onbeperkt aantal VMs op maximaal twee bewerkers in werking te stellen. Alle eigenschappen die in de Datacentre-uitgave beschikbaar zijn zijn ook beschikbaar in de Standaarduitgave, met inbegrip van hoge beschikbaarheidseigenschappen als zich failover het groeperen. Het enige verschil tussen de twee uitgaven zal virtualisatierechten zijn.

 

Ontkenning: De de Distributieovereenkomst van Microsoft voor Systeembouwers geeft op dat de de softwarepakken van de systeembouwer niet bedoeld voor distributie zijn om - gebruikers tenzij het eind - gebruikers te beëindigen handelen als systeembouwers door hun eigen PCs te assembleren. Een „systeembouwer“ is iedereen wie assembleert, opnieuw samenbrengt of software op een nieuw of gebruikt computersysteem installeert.

 

Certificaat van echtheid INBEGREPEN (COA).

Wij verstrekken diepgaande technische ondersteuning voor het onvermogen of de onervarenheid van de koper en geen kennis om het gekochte materiaal te installeren en te gebruiken

Q: Wat is OEM Software?

A: OEM bedoelt „Origineel Materiaalfabrikant“. OEM de software wordt verkocht rechtstreeks aan de computers fabrikant, of voor de kleinere systeemintegrators en knutselaars van de systeembouwer voor „kloon“ of geen-naamcomputers verdeeld (om te beëindigen - gebruiker als u). OEM de versies komen met slechts een elektronisch hulphandboek, dat aan de software of een klein krijgen-begonnen handboek ingebouwd is. De software zelf bevat dezelfde programma's die de Kleinhandelsvakje versie, behalve de Kleinhandelsvakje versie normaal met een klein gedrukt handboek & met buitensporig kleinhandelsvakje komt. Naast, OEM de Software niet de inbegrepen steun van technologie van Microsoft vrije aangezien het voor gebruiker met diepgaande kennis aandachtig is om besturingssysteem te installeren. OEM Microsoft de software omvat een COA, die een een Certificaat van echtheidetiket of sticker van de fabrikant, plus zeer belangrijke code voor u is om binnen tijdens installatie te sluiten, en voor uw te activeren systeem/met Microsoft registed om Windows Update zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Player 11 te ontvangen, etc.

 

 

Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS 0Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS 1

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Professioneel de Doosr2 standaarddvd OEM van de Venstersserver 2012 Kleinhandelspak 5 CALS kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.