• 100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie
  • 100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie
  • 100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie
  • 100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie
  • 100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie
100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie

100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Hongkong/Singapore/Purto Rico/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: ORIGINAL MICROSOFT
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: 2 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 PCs per week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Versie: Kleinhandelspak Media: met 32 bits
Activering: Ja Garantie: Het LEVENStijd voor activeringspunt
Taal: Engels (Facultatief) Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)
Hoog licht:

microsoft venstersserver 2012 r2 hoofdzaak

,

vensters 2012 r2-oem

Productomschrijving

Microsoft Windows Server 2012r2 Hoofdzaak, Kleinhandels Kleinhandelsdoos met 64 bits, de Volledige van de Dooswindows server 2012

  • 100% echte Authentiek
  • 20 gebruiker CAL
  • De kleinhandelsversie*no media dozen zijn inbegrepen
  • Niet Academisch, verbetering, OEM of Proefversie
  • Zie hierboven de lijst van alles u krijgt.

100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie 0

Dit is gloednieuw, fabriek verzegeld pakket van het 64 bits van de Microsoft Windows Server 2012r2 Hoofdzaak. Het is de volledige kleinhandelsversie--NIET Academisch, OEM, niet voor Wederverkoop, Proef, Promotie, of Verbetering. Dit is precies wat u belangrijke detailhandels en online verkopers zou inkopen. Microsoft SKU is G3S-00587.

Beschrijving: De ideale server voor kleine onderneming, Windows Server 2012r2 Hoofdzaak vereenvoudigt de integratie van facultatieve cloud- toepassingen en de diensten zoals Microsoft Office 365 en Windows Azure. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren u aan IT doorbrengt.

Integreer de wolkendiensten
Wanneer geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts tot stand brengen zodra in Windows Server 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn gesynchroniseerd tussen de Hoofdzaakserver en de Office 365-dienst zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of cloud- middelen toegang hebben. De integratie met Windows Azure-Steun vult uw lokale serversteunen met de cloud- dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite datacentrum opslaat.

Bescherm uw gegevens
De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve cloud- reservediensten, zoals Windows Azure-Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke die PC te lopen aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een ouder hardeschijfstation zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Windows 8-cliënten worden beschermd, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd.

Servervirtualisatie
Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.

Verstrek veilige externe toegang
De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor externe toegang, met inbegrip van Ver Web Access (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, clientcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte beheertaken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 100% het echte Kleinhandelspak van het Windows Server 2012r2 standard met Levengarantie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.