• van de de Server 2012 Kleinhandelsdoos van Microsoft Windows van de serverhoofdzaak 2012 r2 de Gebruikerscals w/5
  • van de de Server 2012 Kleinhandelsdoos van Microsoft Windows van de serverhoofdzaak 2012 r2 de Gebruikerscals w/5
  • van de de Server 2012 Kleinhandelsdoos van Microsoft Windows van de serverhoofdzaak 2012 r2 de Gebruikerscals w/5
van de de Server 2012 Kleinhandelsdoos van Microsoft Windows van de serverhoofdzaak 2012 r2 de Gebruikerscals w/5

van de de Server 2012 Kleinhandelsdoos van Microsoft Windows van de serverhoofdzaak 2012 r2 de Gebruikerscals w/5

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Hongkong/Singapore/Purto Rico/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: ORIGINAL MICROSOFT
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: 2 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 PCs per week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Versie: Kleinhandelspcak Media: met 32 bits
Activering: Ja Garantie: Het LEVENStijd voor activeringspunt
Taal: Engels (Facultatief) Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)
Hoog licht:

microsoft venstersserver 2012 r2 hoofdzaak

,

vensters 2012 r2-oem

Productomschrijving

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials, 64-bits, Full Retail Box Windows Server 2012 Retail Box

Dit is een gloednieuwe, fabriek verzegelde verpakking van Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials 64-Bit. Het is de volledige retail version-- NIET Academic, OEM, niet voor verkoop, Trial, Promotie, of upgraden. Dit is precies wat je in grote winkels en online verkopers zou kopen. De Microsoft SKU is G3S-00587.

Beschrijving: De ideale server voor kleine bedrijven, Windows Server 2012 R2 Essentials vereenvoudigt de integratie van optionele cloud-gebaseerde toepassingen en diensten, zoals Microsoft Office 365 en Windows Azure. Windows Server 2012 R2 Essentials kan helpen bij het ​​minimaliseren van de tijd, moeite en geld je uitgeeft aan IT.

Integreren cloud-diensten
Bij integratie met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts maken eenmaal in Windows Server 2012 R2 Essentials en een bijbehorende mailbox wordt automatisch aangemaakt op hetzelfde moment. Wachtwoorden worden gesynchroniseerd tussen de Essentials-server en de Office 365-service, zodat gebruikers zich aanmelden op dezelfde manier of toegang lokale of cloud-gebaseerde middelen. Integratie met Windows Azure Backup aanvulling op uw lokale server back-ups met een cloud-gebaseerde dienst die uw bedrijfskritische data opslaat in een uiterst veilige, offsite datacenter.

Bescherm uw gegevens
Server back-ups worden geconfigureerd met behulp van een eenvoudige wizard. U kunt ook gebruik maken van optionele cloud-gebaseerde backup-diensten, zoals Windows Azure Backup, voor een nog grotere mate van bescherming. Client back-ups worden geconfigureerd om dagelijks uit te voeren voor elke pc aangesloten op de Essentials-omgeving en kunt u afzonderlijke bestanden en mappen, of zelfs een hele pc te herstellen, zoals je zou doen bij het ​​vervangen van een defecte harde schijf of een upgrade van een oudere harde schijf. Persoonlijke gegevens kunnen eenvoudig worden beveiligd met File History, een nieuwe functie van Windows 8 clients, die centraal kunnen worden geconfigureerd en beheerd vanuit uw Essentials-server.

Servervirtualisatie
Als u een klein bedrijf te runnen, je wilt concentreren op het runnen van het, niet op het beheren van een IT-infrastructuur. Windows Server 2012 R2 Essentials kan helpen bij het ​​minimaliseren van de tijd, moeite en geld dat je uitgeeft aan IT.

Zorg voor veilige toegang op afstand
Windows Server 2012 R2 Essentials biedt verschillende opties voor toegang op afstand, inclusief Remote Web Access (RWA), een uiterst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun web browsers gebruiken om bestanden en mappen, client-computers en servers openen. De My Server app voor Windows 8 en Windows 8 RT is een modern en touch-vriendelijke manier om toegang te krijgen tot uw bestanden en mappen, alsmede uitvoeren van licht administratieve taken van desktops, laptops en tablets.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd van de de Server 2012 Kleinhandelsdoos van Microsoft Windows van de serverhoofdzaak 2012 r2 de Gebruikerscals w/5 kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.