Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenMicrosoft Windows 10 Prosoftware

Winst Microsoft Windows 10 Proversie met 64 bits 1511 van Software Spaanse Latam 1pk Dsp Oei Dvd

Winst Microsoft Windows 10 Proversie met 64 bits 1511 van Software Spaanse Latam 1pk Dsp Oei Dvd

  • Win Microsoft Windows 10 Pro Software 64bit Spanish Latam 1pk Dsp Oei Dvd Version 1511
  • Win Microsoft Windows 10 Pro Software 64bit Spanish Latam 1pk Dsp Oei Dvd Version 1511
 • Win Microsoft Windows 10 Pro Software 64bit Spanish Latam 1pk Dsp Oei Dvd Version 1511

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: Microsoft
  Modelnummer: win10 pro

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5st
  Verpakking Details: OEM pak
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 8000pcs/week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Taal: Spaans FQC: 08981
  Pakket: OEM pak Activering: Ja
  Schipmanier: DHL/EMS Garantie: Levenactivering
  Besturingssysteemuitgave: Pro

   

   

  Winst Microsoft Windows 10 Proversie met 64 bits 1511 van Software Spaanse Latam 1pk Dsp Oei Dvd

   

  Systeemvereisten

   

  Harde Aandrijvingsmin. Ruimte

  16GB

  Min. Bewerkersnelheid

  1GHz

  Min. RAM

  2GB

  Platform

  Vensters 10

  Merk

  Microsoft

   

  Vensters 10 Verbeteringsaanbieding is geldig voor gekwalificeerde Windows 7 en Vensters 8,1 apparaten, met inbegrip van apparaten u reeds bezit. Sommige hardware/softwarevereisten passen en kenmerken beschikbaarheid toe kunnen door apparaat en markt variëren. De beschikbaarheid van Vensters 10 verbetering voor Windows Phone 8,1apparaten kan door OEM, provider of drager variëren. De apparaten moeten aan Internet worden aangesloten en toegelaten Windows Update hebben. Windows 7 SP1 en Vensters 8,1 vereiste Update.
  Sommige uitgaven zijn uitgesloten: Windows 7-Onderneming, Vensters 8/8.1 Onderneming, en Vensters RT/RT 8,1. Actieve Software Assurance de klanten in volume verlenen van vergunningen het voordeel hebben om aan Vensters 10 ondernemingsdienstenaanbod buiten deze aanbieding te bevorderen. Om verenigbaarheid en andere belangrijke installatieinformatie te controleren, bezoek website en Vensters 10 van uw apparatenfabrikant Specificatiespagina. De extra vereisten kunnen na verloop van tijd voor updates van toepassing zijn.

   

  Producteigenschappen

   

  Het werkt enkel

  Vensters 10 combineert de Vensters u kent en reeds grote verbeteringen toevoegt u zult houden van. De technologieën zoals InstantGo1 laten u opstarten en snel hervatten. En Vensters 10 heeft meer ingebouwde veiligheidseigenschappen dan ooit tegen schadelijke software helpen beschermen.

   

  Multi-doet

  Multi-taak zoals een meester met de capaciteit om vier dingen op het scherm in een keer te breken. Overvol worden het scherm die? Creeer virtuele bureaubladen om meer ruimte en werk met enkel de punten te krijgen u wilt. Plus, worden al uw berichten en zeer belangrijke montages verzameld op het één gemakkelijk-aan-bereikscherm.

   

  Microsoft-Rand
  Het is nagelnieuwe die browser wordt ontworpen om tot het Webwerk de manier te maken u doet. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. U zult van de lezingsmening houden die afleiding weghaalt. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.

   

  Continuum

  Het beste scherm is altijd u bent, omdat Vensters 10 uw ervaring voor uw activiteit en apparaat optimaliseert. Onscreen eigenschappen passen voor gemakkelijke navigatie en apps schaal regelmatig van het kleinst aan aan de grootste vertoningen.

   

  Uniek van u

  Uw Vensters 10 apparaat erkent u en erkent uw aanwezigheid op echt persoonlijke manieren. Met Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en lichten omhoog in erkenning die, die u golven door login en u bevrijden van het moeten zich in een wachtwoord herinneren of typen.

   

  Gokken & Xbox

  Speel uw Xbox Onespelen op uw Vensters 10 PC, laptop, of tablet. Gebruik de Speldvr eigenschap om uw grootste heldenbewegingen te registreren en naar uw vrienden onmiddellijk te verzenden, zonder uw spel te verlaten.

   

  Cortana

  Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die over al uw Vensters 10 apparaten werkt om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer over u te leren na verloop van tijd, wordt Cortana nuttiger elke dag die, die transparant en uw vertrouwen houden blijven.

   

   

  Winst Microsoft Windows 10 Proversie met 64 bits 1511 van Software Spaanse Latam 1pk Dsp Oei DvdWinst Microsoft Windows 10 Proversie met 64 bits 1511 van Software Spaanse Latam 1pk Dsp Oei Dvd

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)