Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenMicrosoft Office 2016 Pro

Echt Zeer belangrijk Microsoft Office 2016 Pro plus voor 1 Vensters/PC 3.0usb

Echt Zeer belangrijk Microsoft Office 2016 Pro plus voor 1 Vensters/PC 3.0usb

  • Genuine Key Microsoft Office 2016 Pro Plus For 1 Windows / PC 3.0usb
  • Genuine Key Microsoft Office 2016 Pro Plus For 1 Windows / PC 3.0usb
 • Genuine Key Microsoft Office 2016 Pro Plus For 1 Windows / PC 3.0usb

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: Microsoft
  Modelnummer: bureau 2016 pro plus

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5 stuks
  Verpakking Details: Het pak van Retaibox/OEM
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
  Levering vermogen: 50000000pcs/Month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Formaat: 3.0 USB-flits Functie: 1key+1 usb
  Gebruiker: slechts 1 PC Schipmanier: DHL of EMS
  DELIVEY TIJD: 1-2 dagen Land/Gebied van Vervaardiging: gemaakt in Ierland
  Verpakking: -Doos

  Office 2016 Pro plus voor 1 Windows/PC 3.0usb met Echte Zeer belangrijke Online activering

   

  Microsoft Word Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen en de nieuwe Inzichtsruit toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

  Microsoft Outlook

   
  Beheer gemakkelijk uw e-mail, kalender, contacten, en taken. Duw e-mailsteun houdt uw inbox bijgewerkt, groepeert de gespreksmening verwante berichten, en de kalenders kunnen zij aan zij voor planning worden bekeken.
  Microsoft PowerPoint Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met nieuwe diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties.
  Microsoft Excel Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, Opbouwfunctie voor formules, en Autocomplete om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.
  Microsoft OneNote Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat.
  Microsoft Access De toegang is een gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel om op browser-gebaseerde databasetoepassingen snel tot stand te brengen die u helpen uw zaken in werking stellen. Uw gegeven wordt automatisch opgeslagen in een SQL database, zodat is het veiliger en scalable dan ooit. De toegang is beschikbaar voor slechts PC.
  Microsoft-Uitgever Creeer, personaliseer, en deel gemakkelijk een brede waaier van professioneel-kwaliteitspublicaties. Ruil beelden met een eenvoudige belemmering en een daling, of voeg direct beelden van uw online albums toe. Gebruik speciale gevolgen om uw publicaties te maken duidelijk uitkomen. De uitgever is beschikbaar voor slechts PC.

   

  Nieuwe mogelijkheden voor e-mail en naleving

  • De toegang en geeft e-mail met betrekking tot het project die in Uitwisseling wordt opgeslagen en documenten uit in SharePoint direct van Outlook worden opgeslagen gebruikend plaatsbrievenbussen.
  • Vermijd verzendend verkeerd e-mail met gevoelige informatie naar onbevoegde ontvangers door Outlook-Beleidsuiteinden en van Uitwisselingsgegevens Verliespreventie te gebruiken.
  • IT kan opname van Skype voor Commerciële vergaderingen via groepsbeleid en archief geregistreerde vergaderingen, met inbegrip van IM gesprekken toelaten of onbruikbaar maken, aan SharePoint.
  • De aftastenspreadsheten voor fouten, verborgen informatie, verbroken koppelingen, en inconsistentie het gebruiken onderzoeken in Excel. De Weergevenaudittrail van veranderingen in spreadsheten met Spreadsheet vergelijkt.


  Nieuwe mogelijkheden om gegevens te onderzoeken en te visualiseren

  • Stroomlijn integratie en manipulatie van grote volumes van gegevens uit diverse bronnen en voer snelle informatieanalyse uit gebruikend de inwoner van de Machtsspil in Excel.
  • Onderzoek verschillende besnoeiingen en meningen van uw gegevens in een klik binnen een spillijst of een spilgrafiek om nieuw die inzicht te ontdekken in uw gegevens wordt verborgen.
  • Compileer gegevens, grafieken, en grafieken in één enkel Power View om uw gegevens aan het leven met een hoogst interactieve visualisatie en presentatieervaring voor alle gebruikers te brengen.

  Nieuwe kansen om te communiceren

  • Zie gelijktijdig de video's van veelvoudige deelnemers in Skype voor Commerciële vergadering.
  • Verbind met meer eindpunten gebruikend op norm-gebaseerde H.264-video.
  • Gebruik een gestroomlijnde nota-nemende ervaring met OneNote.
  • Registreer vergaderingen later in op norm-gebaseerd formaat voor gemakkelijke playback

  Echt Zeer belangrijk Microsoft Office 2016 Pro plus voor 1 Vensters/PC 3.0usb

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)