Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenMicrosoft Windows 10 Prosoftware

3.0 USB-Flitsoem Vergunning Microsoft Windows 10 Besturingssysteem geen taallimition

3.0 USB-Flitsoem Vergunning Microsoft Windows 10 Besturingssysteem geen taallimition

  • 3.0 USB Flash OEM License Microsoft Windows 10 Operating System No Language Limition
  • 3.0 USB Flash OEM License Microsoft Windows 10 Operating System No Language Limition
 • 3.0 USB Flash OEM License Microsoft Windows 10 Operating System No Language Limition

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: ORIGINAL
  Modelnummer: Gloednieuwe

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T/T, de Western Union, Geldgram
  Levering vermogen: 10000pcs/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Toepassing: Internationaal Modelaantal:: Windows10 pro
  Formaat: 3.0 USB-Flitsaandrijving Pak: Verzegeld kleinhandels
  FQC: 08788 Prijs Term:: EXW
  Doorlooptijd: 1~ 2 het Werkdagen

  3.0 USB-Flitsoem Vergunning Microsoft Windows 10 Besturingssysteem geen taallimition
   

  Vensters 10 Huis versus Vensters 10 Pro: Wat hebben zij in gemeenschappelijk?

   

  Voor de meerderheid van gebruikers zullen de verschillen tussen Vensters 10 Huis en Pro te verwaarlozen zijn, aangezien allebei vrij veel alles verstrekken zij voor elke dag gegevensverwerking vereisen. De belangrijkste verschillen beïnvloeden bedrijfsgebruikers.

  Alle versies van Vensters 10 komen met Cortana, de virtuele medewerker van Microsoft, die kalenderingangen maken, dictee nemen, toepassingen en lokale dossiers openen, het Web kan zoeken, en richtingen, allen van spraakopdrachten op uw PC geven. Deze eigenschap vrij zeer belangrijk kon in de toekomst, aangezien Microsoft onlangs de aanstaande versie van Cortana apps voor Android en iOS telefoons heeft aangekondigd, naast de volledige integratie worden het op Windows Phone geniet van. U kunt hier lezen hoe te om Cortana in Vensters 10 te gebruiken.

  Microsoft-Randbrowser is ook beschikbaar op beide versies. Deze onderbreking van Internet Explorer is interesserend één, en de Rand heeft zeker genoeg eigenschappen om tot het een waardige tegenstander aan Chrome, Firefox, en Opera te maken. Het nieuwe aanbieden komt volledig met online gestript onderaan Lezingswijze aan declutterartikelen, een Instapaper/een de Lezingslijst van de Zakstijl voor besparingsartikelen u geen tijd om daar en dan, plus de capaciteit hebt te lezen om webpagina's te annoteren en te delen. Voor meer informatiecontrole uit onze gids voor hoe te om Randbrowser in Vensters 10 te gebruiken

  Aangezien de Vensters zijn reis in een aanrakings compatibele toekomst voortzet, heeft Microsoft tot sommige significante aanpassingen aan het gebruikersinterface op zowel Huis en Pro gemaakt. Gegaan is de overbearing en oft verwarrende die aanraking-eerste lay-out van Windows 8, in plaats daarvan met een moderne opbrengst op de Windows 7-Desktop wordt vervangen. Dit betekent niet de aanraking erachter is verlaten; in plaats daarvan kunnen de Vensters het type van hardware nu ontdekken u gebruikt en de aangewezen interface aanbiedt. Deze eigenschap wordt genoemd Continuum en zou de nieuwe Vensters verre aantrekkelijker aan de meerderheid van gebruikers moeten maken, de meesten van wie geen touchscreen laptop of Vensterstablet bezitten.

  Een welkome toevoeging aan Vensters 10 is een volledig geïntegreerde versie van Virtuele bureaubladen. Deze eigenschap is rond in afgelopen herhalingen van Vensters geweest, maar altijd vereiste extra software om het gaand te krijgen. Nu zult u verschillende werkruimten op uw PC kunnen gemakkelijk dankzij tot stand brengen zeer een nieuwe Taakweergaveoptie. U kunt ook slepen en open toepassingen laten vallen die op verschillende Desktops, het gehele proces vlot, snel, en eenvoudig maken. Om meer over deze nuttige eigenschap te leren gelezen ons hoe te om Virtuele bureaubladen in Vensters 10 te gebruiken gids.

  De andere belangrijkste verbetering aan Vensters die van zowel Huis kunnen worden gevonden en Pro is dat van universele apps. Dit idee is eenvoudige, waarin om het even welke universele app u van de Windows Store koopt zal werken aan om het even welk van uw apparaten, zijn zij PC, tablet, telefoon, of zelfs het Xbox One. U kunt lezen ons hoe te om Universele App in Vensters 10 op voor nadere informatie te gebruiken hoe deze nieuwe apps werkelijk werken.

   

    Winst 10 Huis Winst 10 Pro
  Creeer en sluit me aan bij een domein (het werknetwerk) Nr Ja
  BitLocker Nr Ja
  Het beheer van het groepsbeleid Nr Ja
  Extern bureaublad Nr Ja
  Hyper-v (virtualisatie) Nr Ja
  Toegewezen Toegang Nr Ja
  Ondernemingswijze Internet Explorer Nr Ja
  Windows Store voor Zaken Nr Ja
  Vertrouwd opstarten Nr Ja
  Windows Update voor Zaken Nr Ja
  Max. gesteund RAM 128 GB 2 TB

   

  Veelgestelde vragen:

   

  Betreffende het product

   

  Q: Wat ik zal ontvangen?

  A: Drie punten - Vensters 10 Pro Kleinhandelsvergunningssleutel voor 1 PC, een Steungids voor installatie, bevordering, en activering, en officiële verbindingen om Vensters 10 te downloaden Media Verwezenlijkingshulpmiddel in verscheidene talen.

   

  Q: Wat is de vergunning geschikt voor?

  A: Geschikt voor Bedrijfs & Huis Gegevensverwerking - Microsoft Windows 10 Proproductcode is een permanente en overdraagbare vergunning die op om het even welke PC kan worden gebruikt en nooit zal verlopen.

   

  Q: Steunt de vergunning veelvoudige talen?

  A: Ja - de vergunningssleutel is beschikbaar wereldwijd in veelvoudige talen.

   

  Q: Vergunnings echte is Kleinhandels en niet OEM?

  A: Ja - alle sleutels zijn bevestigde wettige kleinhandels, geldig voor activering, en bepaalde ontruiming om door Microsoft geweest opnieuw te verkopen - CRN: 1360143872 en 1384861309.

   

  Q: Wat als mijn vergunning niet werkt?

  A: De verkoper zal blij zijn om hulp te bieden. Als unrectified, toen een vervanging of een volledige terugbetaling. De klant heeft tot 60 dagen om de vergunningssleutel te melden zoals werkend niet of anders. Zie Nazorg.

   

  Betreffende de transactie

   

  Q: Wanneer kan ik de sleutel ontvangen?

  A: Gewaarborgde Levering Van dezelfde dag - de Koper is gewaarborgd om de vergunningssleutel binnen van dezelfde dag van betaling te ontvangen. Om veiligheidsredenen, manueel zal de leveringsmethode worden gedaan, zodat het verschepen zullen de tijden variëren. Sommige kopers kunnen de vergunningssleutel onmiddellijk ontvangen terwijl anderen de vergunnings belangrijkste later uren zouden ontvangen.

   

  Q: Kan ik voor de vergunningssleutel die aan mijn e-mailadres moet worden geleverd schikken?

  A: Ja - de koper kan de vergunningssleutel verzoeken om naar hun persoonlijk of bedrijfse-mail adres worden verzonden.

   

  Q: Is er een beperkte hoeveelheid ik kan kopen?

  A: Nr - een cliënt is welkom om zo vele vergunningssleutels te kopen aangezien er in voorraad beschikbaar zijn.

   

  Q: Hoe veilig is de transactie?

  A: Zeer veilig - om eender welke frauduleuze aankopen te bestrijden, gedrukt - sluit uit en een rekening kan met het volgen van verwijzing naar het factuuradres van de koper, in het geval van om het even welke noodsituaties worden verzonden.

  3.0 USB-Flitsoem Vergunning Microsoft Windows 10 Besturingssysteem geen taallimition

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)