Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenDe Norm van de venstersserver 2012 R2

Engelstalige 2CPU-de Uitgavendvd installatie van het Windows Server 2012r2 standard online

Engelstalige 2CPU-de Uitgavendvd installatie van het Windows Server 2012r2 standard online

  • English Language 2CPU Windows Server 2012 R2 Standard Edition DVD installation online
  • English Language 2CPU Windows Server 2012 R2 Standard Edition DVD installation online
 • English Language 2CPU Windows Server 2012 R2 Standard Edition DVD installation online

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: sever2012 standard retail pack
  Modelnummer: Gloednieuwe

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10pcs
  Prijs: Contact us
  Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T/T, de Western Union, Geldgram
  Levering vermogen: 10000pcs/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Ondersteuning: scheid software PUNTEN: scheid 2012 Datacenter
  Oorsprong van plaats: gemaakt in de V.S. Garantie: Leven
  Activering: DVD-online installatie

  De Uitgave van het Windows Server 2012r2 standard
   
  Microsoft-venster-server-2012-Datacenter-64-beetje - geactiveerd CALS Engels-DVD-2CPU -5
   
  Omvat originele verpakking, DVD en vergunning met 64 bits/COA met productcode
   
   

  1. Overeenkomstig Microsoft-verlenen van vergunningen, BRENGEN het herstelmedium, OEM de media en media in de war die Microsoft-software bevatten moeten als deel van een volledig pakket worden opnieuw verdeeld dat de media, de originele computerhardware bevat waarmee de software en het overeenkomstige COA-etiket werd verdeeld.

  Overeenkomstig het bovengenoemde beleid, is dit een verkoop van volledig pakket dat de originele media DVD en originele hardware omvat (servercomputersysteem die originele motherboard bevatten).

   

  2. De OEM/Reinstalldisks/mar Software - Herstelmedium, OEM media en BRENGT media in de war die Microsoft-software bevatten moet als deel van een volledig pakket worden opnieuw verdeeld dat de media, de originele computerhardware bevat waarmee de software en het overeenkomstige COA-etiket werd verdeeld.

  Overeenkomstig het bovengenoemde beleid dat, is dit een verkoop van software samen met het originele serversysteem wordt gebundeld. Dit punt is ook niet bedoeld voor gebruik door algemene consumenten.

  De server is beschikbaar, maar opgelegd, zoals zulke het geen componenten behalve beschadigde motherboard bevat, beschikbaar om via benoeming of extra portlasten te verzamelen ben van toepassing, als u wenst om het te ontvangen. Tevreden om ons voor meer informatie te contacteren als u dit wenst.

   

  Q: Wat is OEM Software?

  A: OEM bedoelt „Origineel Materiaalfabrikant“. OEM de software wordt verkocht rechtstreeks aan de computers fabrikant, of voor de kleinere systeemintegrators en knutselaars van de systeembouwer voor „kloon“ of geen-naamcomputers verdeeld (om te beëindigen - gebruiker als u). OEM de versies komen met slechts een elektronisch hulphandboek, dat aan de software of een klein krijgen-begonnen handboek ingebouwd is. De software zelf bevat dezelfde programma's die de Kleinhandelsvakje versie, behalve de Kleinhandelsvakje versie normaal met een klein gedrukt handboek & met buitensporig kleinhandelsvakje komt. Naast, OEM de Software niet de inbegrepen steun van technologie van Microsoft vrije aangezien het voor gebruiker met diepgaande kennis aandachtig is om besturingssysteem te installeren. OEM Microsoft de software omvat een COA, die een een Certificaat van echtheidetiket of sticker van de fabrikant, plus zeer belangrijke code voor u is om binnen tijdens installatie te sluiten, en voor uw te activeren systeem/met Microsoft registed om Windows Update zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Player 11 te ontvangen, etc.

   

  Ongeveer het Punt

  Deze vergunningen maakten deel uit van onze instemming met Microsoft die met onze diensten ter plaatse werden aangevuld. Dat contract is vervuld en wij hebben een paar resterende productcodes. Dit zijn de wettige sleutels van 100% en zijn absoluut gewaarborgd om online te activeren.

  Wat Inbegrepen is?

  • U zult venstersserver 2012 R2 Datacenter met origineel USB zoals aangetoond in het beeld ontvangen. Geen kleinhandelsdoos is inbegrepen. U zult het nauwkeurige zelfde die document ontvangen in het beeld wordt getoond dat onze partnerinformatie heeft. Betaling door slechts Paypal.
  • Wij zullen u de officiële downloadverbinding en de digitale sleutel binnen 24-48 uren na uw betaling verzenden die worden ontvangen. Slechts Paypal. Dit staat u toe onmiddellijk begonnen om te worden.
  • Samen met de vergunningen, zult u een originele 5 CAL Windows Server 2012 R2 ontvangen van het gebruikerscertificaat die in het beeld wordt getoond. Het is compatibel met om het even welke server, niet alleen HP. De productcode zal reeds heeft CALS 5 inbegrepen daarin zijn, die tot het maken een totaal van CALS 10.
  • FAQ: Komt dit met een COA? Nr. Hier is waarom. De OEM versie die veel duurder is komt met een COA. Dit is een volledige kleinhandelsversie. Dit betekent dat wij u van een duurzame kopiekoopakte zullen voorzien. Merk op dat wij Microsoft-Partners zijn en zeer vertrouwd met het controleproces zijn. Wij hebben dit product aan vele gelukkige IT beroeps verkocht die terugkoppelen positief hebben weggegaan. Wij verkopen dit pakket deze manier te verzekeren u volgzaam bent.
  • Wij weten de naleving van Microsoft kritiek is. Dit product zal u binnen de nalevingsrichtlijnen van Microsoft houden. Deze vergunningen zijn van het Elektronische kanaal van (ESD) van de Softwarelevering van Microsoft. Dit wordt verdeeld elektronisch via erkende partners – en u zult de administratie zoals aangetoond in het beeld ontvangen. U zult ook technische ondersteuning van hen ontvangen aangezien dit een volledige kleinhandelsvergunning is.
  • Nota: Het kopen van een keycard of enkel een sleutel zonder officiële administratie, of een kleinhandelsdoos wordt niet geadviseerd van Microsoft aangezien zij kunnen worden gestolen of vervalst.
  • Technische ondersteuning door ons wordt verstrekt als om het even welke hulp tijdens installatie/activering die wordt vereist

   

  Engelstalige 2CPU-de Uitgavendvd installatie van het Windows Server 2012r2 standard onlineEngelstalige 2CPU-de Uitgavendvd installatie van het Windows Server 2012r2 standard online

   

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)