Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenMicrosoft Office 2016 Pro

De originele Professionele Kleinhandelsversie met 32 bits/met 64 bits van Microsoft Office 2016

De originele Professionele Kleinhandelsversie met 32 bits/met 64 bits van Microsoft Office 2016

  • Original Microsoft Office 2016 Professional 32 Bit / 64 Bit Retail Version
  • Original Microsoft Office 2016 Professional 32 Bit / 64 Bit Retail Version
  • Original Microsoft Office 2016 Professional 32 Bit / 64 Bit Retail Version
 • Original Microsoft Office 2016 Professional 32 Bit / 64 Bit Retail Version

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: Microsoft
  Modelnummer: office2016

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 20 PC 's
  Prijs: contact me
  Verpakking Details: Het pak van Retaibox/OEM
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
  Levering vermogen: 50000000pcs/Month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Media: USB Gewicht: 0.15kg
  Plantform: bureau pro 2016 Type: Besturingssysteem
  Guarnatee: Leven

  De originele Professionele Kleinhandelsversie met 32 bits/met 64 bits van Microsoft Office 2016

  Office Professional Plus 2016

  Omvatte:
  • Word 2013,
  • Excel 2013,
  • PowerPoint 2013,
  • OneNote 2013,
  • Outlook 2013,
  • Uitgever 2013,
  • Office Web Apps,

  Compatibel systeem slechts met Windows 7, 8, 8,1, 10

  Loopt niet op Windows XP of Uitzicht of MAC OS of Chromebook

  Wat is binnenmicrosoft office-Beroeps plus 2016?

   

  Microsoft Office-Professional 2016productcode/Vergunnings +3.0 USB-flashstation   Word 2016
  Deel uw ideeën mee.
  Dien moeiteloos professioneel uitzienderapporten en onderzoeksdocumenten in. Neem uw programma of agenda van zachte aan briljante gebruikende plaatsing en het formatteren om tot inhoud toegankelijkere en eenvoudige grafiek te maken die effectiever informatie dan tekst vervoert.

  Microsoft Office-Professional 2016productcode/Vergunnings +3.0 USB-flashstation   Excel 2016
  Leid, analyseer, organiseer me.
  Microsoft Excel maakt het te analyseren, te leiden, en aandeelinformatie op meer manieren mogelijk dan ooit voordien, helpend u beter maken, slimmere besluiten. De nieuwe gegevensanalyse en visualisatiehulpmiddelen helpen u belangrijke gegevenstendensen volgen en benadrukken. Of u financiële verslagen veroorzaakt of persoonlijke uitgaven beheert, geeft Excel u meer efficiency en flexibiliteit om uw doelstellingen te verwezenlijken.

  Microsoft Office-Professional 2016productcode/Vergunnings +3.0 USB-flashstation   Outlook 2016
  E-mail, kalenders en contacten die samenwerken.
  Microsoft Outlook biedt premiezaken en persoonlijke e-mailbeheersinstrumenten wereldwijd aan meer dan 500 miljoen gebruikers aan. Met de versie van Outlook, brengt u een rijkere reeks ervaringen ertoe om aan uw communicatie behoeften op het werk, huis, en school te voldoen. Outlook verstrekt u productief met een ervaring van wereldklasse om te blijven en in aanraking met uw persoonlijke en bedrijfsnetwerken.

  Microsoft Office-Professional 2016productcode/Vergunnings +3.0 USB-flashstation   Toegang 2016
  Van de databasetoepassingontwerp en plaatsing hulpmiddel om spoor van belangrijke informatie te houden.
  De toegang machtigt u om het grootste deel van uw informatie te maken -- zelfs als u geen databasedeskundige bent. En, door onlangs toegevoegde Webdatabases, vergroot het de macht van uw gegevens, die het te volgen, te rapporteren, en aandeel met anderen gemakkelijker maken. Uw gegevens zullen nooit verder weg dan uw dichtste Webbrowser zijn.

  Microsoft Office-Professional 2016productcode/Vergunnings +3.0 USB-flashstation   PowerPoint 2016
  Uw presentaties, professioneler dan ooit.
  Microsoft PowerPoint geeft u meer manieren om dynamische presentaties met uw publiek tot stand te brengen en te delen dan ooit voordien. Opwekkend nieuwe audio en visuele mogelijkheden hulp vertelt u een kernachtig, cinematic verhaal dat zo gemakkelijk is te creëren aangezien het aan horloge krachtig is. Met nieuwe en betere hulpmiddelen voor video en foto's bewerken, dramatische nieuwe overgangen, en realistische animatie, kunt u poetsmiddel aan presentaties toevoegen die uw publiek zullen fascineren. Bovendien laat PowerPoint u toe om gelijktijdig met andere mensen te werken of uw presentatie online te posten en tot het toegang te hebben van vrijwel overal het gebruiken van het Web of uw smartphone.

  Microsoft Office-Professional 2016productcode/Vergunnings +3.0 USB-flashstation   OneNote 2016
  Uw digitaal notitieboekje waar u elk van uw nota's en informatie kunt verzamelen.
  Microsoft OneNote geeft u de uiteindelijke plaats om uw informatie in een enige, gemakkelijk-aan-toegangsplaats op te slaan en te delen. Vang tekst, beelden, video en audionota's met OneNote om uw gedachten, ideeën, en belangrijke dadelijk beschikbare informatie te houden. Door uw notitieboekjes te delen, kunt u nota's met andere mensen op uw netwerk nemen en gelijktijdig uitgeven, of enkel iedereen gemakkelijk synchroon houden en bijgewerkt. U kunt OneNote op de weg met u ook nemen door uw online notitieboekjes te posten en tot hen toegang te hebben van vrijwel overal het gebruiken van het Web of een smartphone.

  Microsoft Office-Professional 2016productcode/Vergunnings +3.0 USB-flashstation   Uitgever 2016
  Creeer gemakkelijk snel professioneel uitziendepublicaties en.
  Microsoft-de Uitgever helpt u, een brede waaier van professioneel-kwaliteit publicaties en marketing materialen tot stand brengen personaliseren en delen. Met Uitgever, kunt u gemakkelijk uw bericht in een verscheidenheid van publicatietypes meedelen, die u tijd en geld besparen. Of u brochures creeert, kunnen de bulletins, de prentbriefkaaren, de groetkaarten, of de e-mailbulletins, u kwaliteitsresultaten leveren zonder grafische ontwerpervaring te vereisen. Krijg de baan die net de eerste keer wordt gedaan met

  OneNote

  Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat.

  Toegang

  Toegang

  De toegang is een gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel om op browser-gebaseerde databasetoepassingen snel tot stand te brengen die u helpen uw zaken in werking stellen. Uw gegeven wordt automatisch opgeslagen in een SQL database, zodat is het veiliger en scalable dan ooit.

  Uitgever

  Uitgever

  Creeer, personaliseer, en deel gemakkelijk een brede waaier van professioneel-kwaliteitspublicaties. Ruil beelden met een eenvoudige belemmering en een daling, of voeg direct beelden van uw online albums toe. Gebruik speciale gevolgen om uw publicaties te maken duidelijk uitkomen.

  Uw materiaal op om het even welk ogenblik, overal

  Uw materiaal op om het even welk ogenblik, overal

  Teken binnen aan Office 2016 en gebruik OneDrive tot uw recente documenten op om het even welk apparaat met naadloze integratie gemakkelijk om toegang te hebben.

  Het Microsoft-Verschil

  Wij zullen u in gebruik krijgen

  Wij zijn het bedrijf dat Bureau bouwde, zodat kennen wij het beter dan om het even wie. Geen kwestie welke hulp u met het downloaden van of het installeren van Bureau kunt nodig hebben, hebben wij de deskundigheid u wenst. Wij zullen u de steun geven u wenst tot uw software in gebruik is.

  Contacteer ons >

  Installatie en FAQ

  Het Hoe kan ik installeert Bureau?

  Na aankoop, kunt u Bureau in www.office.com/myaccount installeren. Voor meer informatie, zie FAQ.

  Wat is het verschil tussen Office 365-plannen en Office 2016-reeksen?

  Office 365-de plannen omvatten de volledige reeks van Bureautoepassingen, plus andere diensten die over Internet, met inbegrip van extra wolkenopslag met de notulen van OneDrive en Skype-voor huisgebruik worden toegelaten. Met Office 365 krijgt u de volledige, geïnstalleerde Bureauervaring op PCs, Macs, tabletten (met inbegrip van Vensters, iPad, en Android) en smartphones. Office 365-de plannen zijn beschikbaar als maandelijks of jaarlijks abonnement. Met Office 365, zijn de verbeteringen altijd inbegrepen met uw abonnement.

  Office 2016-de reeksen, met inbegrip van Office Home & Student en Huis & Zaken, omvatten toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, en OneNote; zij zijn beschikbaar als éénmalige aankoop voor gebruik op een één enkel PC of MAC. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt; om de laatste versie te krijgen, moet u Bureau opnieuw kopen wanneer de nieuwe versie beschikbaar wordt.

   

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: HAILAN

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)