Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenWinstserver 2008 R2-Onderneming

Microsoft Windows-Servernorm 2012 R2 Engelse DVD met 64 bits met 5 CLT P73-05966

Microsoft Windows-Servernorm 2012 R2 Engelse DVD met 64 bits met 5 CLT P73-05966

Microsoft Windows Server Standard 2012 R2 64Bit English DVD with 5 CLT P73-05966

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/Hongkong/Singapore/Purto Rico/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: ORIGINAL MICROSOFT
Modelnummer: Gloednieuwe

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 30pcs
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: 2 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 PCs per week
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Kleinhandelspcak Media: met 32 bits
Activering: Ja Garantie: Het LEVENStijd voor activeringspunt
Taal: Engels (Facultatief) Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials, 64-bits, volledige Retail vak Windows Server 2012 Retail

  • 100% echt authentiek
  • 20 gebruiker CAL's
  • De kleinhandelsversie * geen media dozen zijn opgenomen
  • Niet Academische, upgrade, OEM of Trial versie
  • Zie de bovenstaande lijst van alles wat die je krijgt.
Voorwaarde:
Open het item, in grote voorwaarde.
Licentie is goed om te activeren of uw geld terug.
Koop met vertrouwen. Tevredenheid garantie.

Dit is een gloednieuw, fabriek verzegeld pakket voor Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials 64-bits. Het is de volledige kleinhandels versie--niet academische, OEM, niet voor wederverkoop, proces, promotie of Upgrade. Dit is precies wat u zou kopen in grote winkels en online verkopers. De Microsoft SKU is G3S-00587.

Beschrijving:
De ideale server voor kleine ondernemingen, Windows Server 2012 R2 Essentials vereenvoudigt de integratie van optionele cloud-gebaseerde toepassingen en services, zoals Microsoft Office 365 en Windows Azure. Windows Server 2012 R2 Essentials kan helpen minimaliseren van de tijd, moeite en geld die je aan het uitgeven.

Integreren van wolk diensten
Als geïntegreerd met Office 365, kunt u eens uw gebruikersaccounts maken in Windows Server 2012 R2 Essentials en een bijbehorende postvak wordt automatisch gemaakt op hetzelfde moment. Gebruikerswachtwoorden worden gesynchroniseerd tussen de Essentials-server en de service Office 365 zodat gebruikers zich op dezelfde manier aanmelden of toegang tot lokale of cloud-gebaseerde bronnen. Integratie met Windows Azure Backup is een aanvulling op uw lokale server back-ups met een cloud-gebaseerde dienst die uw bedrijfskritieke gegevens worden opgeslagen in een zwaarbeveiligde, offsite datacenter.

Bescherm uw gegevens
Back-ups server zijn geconfigureerd met behulp van een eenvoudige wizard. U kunt ook profiteren van optionele cloud-gebaseerde back-services, zoals Windows Azure Backup, voor een nog grotere mate van bescherming. Back-ups zijn geconfigureerd om te lopen dagelijks voor elke PC op het milieu Essentials aangesloten en u herstellen afzonderlijke bestanden en mappen of zelfs een hele PC kunt, zoals je als doen zou vervanging van een defecte harde schijf of een upgrade van een oudere harde schijf. Persoonlijke gegevens kunnen gemakkelijk worden beschermd met File History, een nieuwe functie van Windows 8 cliënten, die centraal kunnen worden geconfigureerd en beheerd vanuit uw server Essentials.

Server-virtualisatie
Als u een klein bedrijf, wilt u om zich te concentreren op het runnen van het, niet over het beheren van een IT-infrastructuur. Windows Server 2012 R2 Essentials kan helpen minimaliseren van de tijd, moeite en geld dat u op het besteden.

Veilige externe toegang bieden
Windows Server 2012 R2 Essentials biedt verschillende opties voor RAS, met inbegrip van externe Web Access (RWA), een zeer veilige manier voor gebruikers en beheerders via hun webbrowsers toegang krijgen tot bestanden en mappen, clientcomputers en servers. Mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 RT is een moderne en touch-vriendelijke manier om toegang tot uw bestanden en mappen, evenals lichte beheertaken uitvoeren van desktopcomputers, laptops en tablet apparaten.

Contactgegevens
Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)