Hang Internationaal de Technologieco. van Mei, Ltd

     ->>>Your de Professionele Leverancier van het Softwareproduct 

Thuis ProductenMicrosoft Windows 10 Prosoftware

Online Activeringsvensters 10 Productcodecode, vensters 10 prooem Pak

Online Activeringsvensters 10 Productcodecode, vensters 10 prooem Pak

  • Online Activation Windows 10 Product Key Code , windows 10 pro OEM Pack
  • Online Activation Windows 10 Product Key Code , windows 10 pro OEM Pack
 • Online Activation Windows 10 Product Key Code , windows 10 pro OEM Pack

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Gemaakt in Duitsland/Korea/USA/Ireland
  Merknaam: Microsoft
  Certificering: Microsoft
  Modelnummer: Gloednieuwe

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10pcs
  Verpakking Details: OEM pak
  Levertijd: 1-2 dagen
  Betalingscondities: T/T, de Western Union, Geldgram
  Levering vermogen: 10000pcs/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Versie: win10 pro Taal: Engels
  Vergunning: OEM sleutel OEM pak: DVD met 64 bits
  Garantie: Leven Beschikbaar: professionele
  Besturingssysteemuitgave: Microsoft Windows 10 64 bits

   Online Activeringsvensters 10 Productcodecode, vensters 10 prooem Pak

   

  Specificatie:

   

  •1 GHz bewerker of sneller.
  •1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor 64 bits.
  •Tot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte.
  •beeldschermresolutie 800 x 600 of hoger.
  •DirectX® 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder.
  •Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn).
  •Microsoft-account voor sommige eigenschappen wordt vereist die.
  •Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware.
  • Enige PC voor enige vergunning.

   

  Uitgaven: Allen vermeldden de uitgaven de capaciteit hebben om taalpakketten te gebruiken, die veelvoudige talen van gebruikersinterface toelaten. Deze functionaliteit was eerder slechts beschikbaar in Uiteindelijk Windows 7 of de enterprise.Single-Taal varianten van Huis en de Prouitgaven zijn ook beschikbaar.
  Huis Vensters 10 wordt Huis ontworpen voor gebruik in PCs, tabletten en 2 PCs in-1. Het omvat alle consument-geleide eigenschappen.
  Pro De vensters 10 Probouwstijlen op de Huisuitgave en voegt eigenschappen essentieel voor ondernemingen, en functioneel equivalent aan Vensters 8,1 Protoe.
  Proonderwijs Niet werd een deel van de aanvankelijke opstelling van Vensters, deze uitgave in Juli 2016 voor hardwarepartners op nieuwe die apparaten geïntroduceerd met voorzien academische vergunning k-12 worden gekocht. Het kenmerkt PCs app van een Opstellingsschool en omvat Cortana, Windows Storesuggesties en geen basisuiteinden en trucs van Vensters 10.
  Onderneming Vensters 10 Onderneming voorziet alle eigenschappen van Vensters 10 Pro, van extra eigenschappen bij IT-based organisaties te helpen, en is functioneel gelijkwaardig aan Vensters 8,1 Onderneming.
  Onderneming LTSB Vensters 10 Onderneming het Onderhouden Tak de Op lange termijn die (LTSB) is gelijkaardig aan Vensters 10 Onderneming maar omvat Cortana, Windows Store, Randbrowser, Fotoviewer en de UWP-versie van Calculator (door lightversie wordt vervangen), en geen eigenschapupdates zal ontvangen, geeft bedrijven meer controle over het updateproces. Vensters 10 Onderneming N LTSB heeft ook dezelfde componenten afwezig in andere n-varianten (zie verder) niet, en het is het meest gestript onderaan uitgave van beschikbare Vensters 10.
  Onderwijs Vensters 10 Onderwijs verstrekt alle Vensters 10 Ondernemingseigenschappen (exclusief ontworpen Cortana), voor gebruik op scholen, hogescholen, en universiteiten. Het is beschikbaar met Academisch het Volume van Microsoft Verlenen van vergunningen.
  Mobiel Mobiele vensters 10 wordt ontworpen voor smartphones en kleine tabletten. Het omvat alle basiseigenschappen van de consument, met inbegrip van Continuumvermogen. Het is de de facto opvolger van Windows Phone 8,1 en Windows RT.
  Mobiele Onderneming

  Vensters 10 Mobiele Onderneming voorziet alle eigenschappen in Mobiele Vensters 10, van extra eigenschappen met IT-based organisaties, in een manier bij te staan gelijkend op Vensters 10 Onderneming, maar geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

  Zoals met alle versies van Vensters sinds XP, hebben alle Vensters 10 uitgaven voor PC-hardware de variaties van „N“ en van „KN“ in Europa en Zuid-Korea die bepaalde gebundelde functionaliteit van verschillende media, met inbegrip van media spelers en verwante componenten, uitsluiten aan antitrustuitspraken te voldoen. Het „media Functiepakket“ kan worden gedownload en worden geïnstalleerd om deze eigenschappen te herstellen. Zoals met Vensters 8,1, is een ver*minderen-prijs „Vensters 10 met Bing“ SKU beschikbaar aan OEMs; het wordt door het hebben van de zoekmachine van Bing van Microsoft als gebrek wordt geplaatst gesubsidieerd, dat niet in een verschillende zoekmachine die door OEMs kan worden veranderd. Het is voorgenomen hoofdzakelijk voor goedkope apparaten, en is anders identiek aan Vensters 10 Huis

  Pls las blelow alvorens te kopen:

  1. Gelieve ervoor te zorgen uw systeem aan de min vereisten voldoet om besturingssystemen met 64 bits in werking te stellen - als uw systeem enige kern cpu is, is dit niet voor u
  2. Dit is Gloednieuwe, Ongebruikte Vensters 10 Professionele DVD met 64 bits (zoals voorgesteld), volledig met een Gloednieuwe, Ongebruikte Echte Sleutel van de Vergunningscoa Sticker.
  3. DVDs met 64 bits omvatte de volledige taal van version.pack en CD-: Engels.
  4. Dit installatiepakket zal werken aan om het even welke PC of Laptop die aan de minimumvereisten voldoen (de Bewerker met 64 bits/drijft hard ruimte & genoeg geheugen)
  5. Goedkeurend passen meer soorten COA voor u aan indien nodig, verstrekken goede kwaliteit en kortingssoftwareverkoop. Wij zijn uw beste chooice voor microsoft de leverancier van de nutssoftware, grafische de softwarefabriek van Adobe, Microsoft-vensters en bureausoftware op verkoop.
  6. Wij hebben ook Vensters 10 de pro Spaanse/Poolse taalversie van fessional Engelse Franse Korea/. Als u wilt kopen, gelieve ons nu te contacteren.

  Notice1: U kunt dit voor nieuwe installaties, verbeteringen gebruiken en 10 reparaties winnen.
  Notice2: U kunt niet van XP of Uitzicht bevorderen. U zult Nieuwe installatie moeten doen
  Notice3: U kunt van Vensters 10 Schoon geen huis bevorderen - installeer wordt vereist

  Online Activeringsvensters 10 Productcodecode, vensters 10 prooem Pak

   

  Contactgegevens
  Hang Mei InternationalTechnology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)